Κηφισιά: το καφέ Amaryllis δεν θ’ανοίξει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων

Όσοι βγαίνετε για καφέ στην Κηφισιά σίγουρα θα το γνωρίζετε! Ένα μικρό και χαριτωμένο καφέ (Amaryllis) κοντά στο κέντρο της Κηφισιάς και στο σινεμά της περιοχής.

Εγώ το είχα επισκεφτεί πολλές φορές, ήταν ένας ωραίος χώρος για καφέ αλλά και γλυκό καθώς είχε πολύ νόστιμα γλυκά. Δυστυχώς, είναι τόσο στενάχωρο, να μαθαίνεις τέτοιες ειδήσεις: οι ιδιοκτήτες με ανακοίνωσή τους στο facebook έγραψαν ότι δεν θα ξανανοίξει το καφέ και ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Έγραψαν: «

Στις επιχειρήσεις δεν χωρούν συναισθηματισμοί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά μας σήμερα που ανακοινώνουμε ότι το αγαπημένο μας Αμαρυλλίς δεν θα ανοίξει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την σταθερή έως και φανατική υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς κάνατε το Αμαρυλλίς αυτό που είναι, εσείς ήσασταν η ψυχή του – το Αμαρυλλίς ήταν απλά το στέκι που φιλοξένησε τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις επιχειρηματικές σας συμφωνίες, τις γιορτές, τις μικρές ή μεγάλες νίκες και ήττες σας.

Ακόμα πιο πολύ ευχαριστούμε το προσωπικό με το οποίο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάμε πολλά σε όλα τα παιδιά (ακόμα και στα λίγα παλιόπαιδα που υπηρξαν στο διάβα μας) που το αγάπησαν όσο κι εμείς αυτά.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιχείρηση ή/και για τον εξοπλισμό, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά ή/και την άδεια λειτουργίας, ας μας στείλει μήνυμα.

Για τους υπόλοιπους, δεν θα χαθούμε! Κάπου θα ξανασυναντηθούμε…

Χρήστος – Λίλλυ»