Perfume: «Το Κάστρο» ονομάζεται το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησαν!

Το συγκρότημα Perfume κυκλοφόρησε ένα πολύ ωραίο τραγούδι που ονομάζεται «Το Κάστρο», με quarantine video clip από όλους τους αγαπημένους τους φίλους!

Οι Perfume είναι ένα συγκρότημα 5 ατόμων που χαίρονται να παίζουν παρέα μουσική τα τελευταία 6 χρόνια. Γράφουν groovy μελωδίες, στήνοντας πάρτυ κάθε φορά που παίζουν live! Αγαπούν ιδιαίτερα τις διασκευές παλιών ελληνικών τραγουδιών.

Perfume - Κάστρο | Quarantine Video Clip

Οι Perfume είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε το 2013 από 5 τελείως διαφορετικούς ανθρώπους που ξεκίνησαν να κάνουν παρέα και να παίζουν χωρίς ποτέ να καταφέρουν να προσδιορίσουν το είδος της μουσικής τους.
Αρχικά έβγαλαν προς τα έξω την πιο dark πλευρά τους με κομμάτια όπως το Cache – cache και το Run.

Ύστερα ήρθαν πιο reggae groovy παιξίματα και κάπως έτσι το 2016 βγήκε η πρώτη ολοκληρωμένη τους δουλειά με τίτλο “Dansistor” με χορηγό την Cosmote.
Ακολούθησαν πολλές live εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία με πιο σημαντική στιγμή όταν επιλέχθηκαν να κάνουν το opening act για τον Robbie Williams στα πλαίσια του Rockwave.
Σήμερα ύστερα από μια μικρή παύση επέστρεψαν πιο ανανεωμένοι από ποτέ και αποφάσισαν να πειραματιστούν με τον ελληνικό στίχο. Ο στόχος τους είναι να στήνουν πάρτι όπου σταθούν και όπου βρεθούν και να κάνουν τον κόσμο που έρχεται στα live να χορεύει μαζί τους.