Virtual Open Day για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοικητική των Επιχειρήσεων με Διεθνή Προσανατολισμό – MBA International προσκαλεί υποψήφιους φοιτητές για την υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμματος https://imba.aueb.gr/apply-now-to-earn-your-place-in-the-mba-international-september-2020-cohort/ ή να προχωρήσουν κατευθείαν στην υποβολή της αίτησής τους μέσω της ιστοσελίδας https://e-graduate.applications.aueb.gr/?lang=en_US.

Επίσης, στα πλαίσια του κύκλου αιτήσεων, το Πρόγραμμα διοργανώνει Virtual Open Day την Τετάρτη 13/05/2020, στις 18:30, το οποίο θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα: 

  • Να ενημερωθούν για τη διάρθρωση του ακαδημαϊκού προγράμματος και τα μαθήματα του MBA International
  • Να λάβουν συμβουλές σχετικά με τα πλεονεκτήματα ενός MBA πτυχίου
  • Να ενημερωθούν για το πώς το προφίλ τους ταιριάζει στο Πρόγραμμα
  • Να υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αίτησης
  • Να συζητήσουν με τον Διευθυντή και το διοικητικό προσωπικό του προγράμματος για διάφορες απορίες αναφορικά με την υποψηφιότητά τους και το Πρόγραμμα

* Η παρουσίαση θα διεξαχθεί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Αποστείλετε email ενδιαφέροντος στο imba@aueb.gr και θα σας στείλουμε το link για να εισέλθετε στην πλατφόρμα και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση.