Ό,τι γίνεται αυθόρμητα αξίζει πιο πολύ!!

Πόσες φορές εμείς οι άνθρωποι αναλύσαμε μόνοι μας αλλά και στις παρέες μας μια σχέση μας. Η απάντηση ειδικά για μας τις γυναίκες που σκεφτόμαστε τα πάντα, όλες τις λεπτομέρειες είναι μία: άπειρες φορές!

aproopta

Αυτού του είδους η ανάλυση είναι βέβαια θετική ως ένα βαθμό γιατί σε κάνει να προσέξεις κάτι που σου είχε ξεφύγει ή να καταλάβεις ότι είσαι υπερβολικός σε κάποιο θέμα και να μάθεις να μην μεγαλοποιείς τα πράγματα από και στο εξής.

Όμως αυτό που έχω καταλάβει ότι έχει σημασία και ουσία στο τέλος είναι ότι πράξαμε χωρίς να το πολυσκεφτούμε. Εσείς αγόρια μάθετε να είστε πιο εκφραστικοί στις κοπέλες σας, για να μην τις μπερδεύετε ενώ εσείς κορίτσια μείνετε κυρίως σ αυτά που βλέπετε και μην ψάχνετε πίσω από συμπεριφορές τι άλλο μπορεί να κρύβεται.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, ότι σας βγαίνει σε μια σχέση απλά κάντε το χωρίς να σκεφτείτε χίλιες δύο παραμέτρους Για παράδειγμα ότι είναι νωρίς ακόμη για συγκατοίκηση ή για να εκφράσω τα συναισθήματά μου, για να πω σ’ αγαπώ ή για να είμαι κάθε μέρα μαζί με τον άνθρωπό σου.

aproopta2

Για ότι νιώθεις και είναι μάλιστα αμοιβαίο δεν υπάρχει ανάλυση ούτε τίθεται θέμα χρόνου. Και πιστέψτε με έχοντας δίπλα σας τον κατάλληλο άνθρωπο όλα θα γίνονται αυτόματα, και από τους δύο και θα περνάει ο καιρός χωρίς να καταλάβατε πως κάνατε το ένα και το άλλο με τη σχέση σας. Και αυτό είναι που αξίζει!