Θες να την τρελάνεις; 5 τρόποι για σίγουρη επιτυχία!

Την είδες, σου άρεσε,μιλήσατε και θες να την εντυπωσιάσεις και γιατί όχι να την κάνεις να  τρέχει από πίσω σου.

1. Μην είσαι ανοιχτό βιβλίο

Στην αρχή μην αρχίσεις να της διηγείσαι όλη σου τη ζωή με  κάθε λεπτομέρεια. Δεν είναι ανάγκη να ξέρει τα πάντα για σένα, ούτε το που είσαι, τι κάνεις και πόσο πολύ την σκέφτεσαι. Λίγο μυστήριο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

2. Παίξτο και λιγάκι αδιάφορος

man3

Οι άντρες που είναι δύσκολοι και μας δείχνουν ότι  ναι μεν μας θέλουν αλλά..μας εξάπτουν το ενδιαφέρον λίγο παραπάνω από κάποιον που θα μας τα δώσει όλα από το πρώτο ραντεβού. Βέβαια πρόσεχε να μην το παρακάνεις με τα σκοτζέτζικα ντουζάκια!

3.Φέρνε φίλες

man4

Σε μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για έναν άντρα και τον δει να μιλάει και με άλλες, να κάνει πλάκα κ.τ.λ. ξυπνάει μέσα της το ένστικτο της ζήλιας- κτητικότητας. Αν και αυτή που θες την δεις να σε κοιτάζει επίμονα όταν μιλάς με μια άλλη, είσαι σε καλό δρόμο.

4.Πρόσεχε την εμφάνισή σου

Μια ωραία προσεγμένη εμφάνιση θα τραβήξει το βλέμμα της γυναίκας που σε ενδιαφέρει. Δεν είναι απαραίτητο να ντύνεσαι συνέχεια με πολύ καλά ρούχα και πουκάμισα,απλά να περιποιήσαι τον εαυτό σου.

5.Δώσε έμφαση στο ερωτικό κομμάτι

man6

Το σεξ, η επαφή, τα αγγίγματα, τα φιλιά είναι πολύ σημαντικά σε μια σχέση αλλά και γενικά. Στην αρχή δηλαδή αν την δεις να νιώθει άνετα μαζί σου μπορείς να προχωρήσεις σε απαλά χάδια, ή σε μια αγκαλιά.