Που να βγεις ραντεβού αυτή την εποχή!

Ζούμε μια νέα πραγματικότητα στην καθημερινή μας ζωή, όπου ακόμη τα μαγαζιά, οι καφετέριες και τα κλαμπ βρίσκονται κλειστά. Βέβαια κι όταν ανοίξουν δεν θα είναι στην αρχή τουλάχιστον, όπως τα ξέραμε τα πράγματα, αφού θα πρέπει να διατηρείται απόσταση μεταξύ των τραπεζιών και θα χρησιμοποιείται μόνο ο εξωτερικός χώρος των μαγαζιών. 

Ποιος βέβαια μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή την εποχή τη σύγχρονη στα μέσα του 2020 θα ζούσαμε κάτι τέτοιο.Έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και βέβαια να κρατήσουμε την ηρεμία μας.

Πολλά πράγματα έχουν πάει πίσω στη ζωή μας, έχουμε κάνει διάλειμμα από τους φίλους μας και τις σχέσεις μας και γι’ αυτό ακριβώς θα μιλήσουμε εδώ.

Σχέσεις και ραντεβού δεν μπορούμε να πάμε σινεμά δεν μπορούμε να πάμε σε κάποιο μαγαζί να κάτσουμε άνετα ακόμα κι όταν θα είναι ανοιχτά και δεν μπορούμε να γνωρίστουμε με τον ίδιο τρόπο: να βγούμε δηλαδή ραντεβού όπως συνηθίσαμε μέχρι πρόσφατα.

 Πάντως δεν γίνεται να καταργήσουμε προφανώς τα ραντεβού στις ερωτικές σχέσεις οπότε πρέπει να βρούμε νέους τρόπους να είμαστε ρομαντικοί και να βγαίνουμε ραντεβού.

Μια πολύ καλή ιδέα και εύκολη που σίγουρα θα είναι η λύση για πολλά νέα ζευγάρια είναι ο καφές στο χέρι. Παίρνουμε καφέ από κάποιο μαγαζί της γειτονιάς, παίρνουμε και το αμάξι ή το ποδήλατο και πάμε σε ένα ωραίο μέρος με θέα ίσως ή στην θάλασσα ή όπου αλλού μας αρέσει και χαλαρά μαθαίνουμε τον άλλον , ανταλλάσοντας τις απόψεις μας.

Πολλά είναι και τα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε ειδικά τώρα, όπως πως περάσαμε στην καραντίνα, πως νιώθουμε για όλο αυτό και τι νέα σχέδια έχουμε. Αν διαβάζουμε για την σχολή, αν παρακολουθούμε τα μαθήματα διαδικτυακά και ένα σωρό άλλα.

Μία πιο εναλλακτική πρόταση για ραντεβού είναι τα βιβλιοπωλεία. Αυτά έχουν πλέον ανοίξει βέβαια πάρε συνθήκες γιατί σκεφτόμασταν καν να δώσουμε ραντεβού σε ένα βιβλιοπωλείο. ειδικά για όσους λατρεύουν το διάβασμα είναι το ιδανικό μέρος να γνωρίσουμε έναν άνθρωπο, να δώσουμε δηλαδή  εκεί ραντεβού να μιλήσουμε για βιβλία αγαπημένα μας και με αφορμή ίσως κάποιο ερωτικό μυθιστόρημα ή ένα φιλοσοφικό βιβλίο να έρθουμε πιο κοντά και να δούμε αν έχουμε και τα ίδια γούστα. 

Τέλος μια βόλτα με το αυτοκίνητο σε ένα ωραίο μέρος, μέσα στα όρια βέβαια που επιτρέπεται ακόμη να πάμε , είναι μια  ωραία ιδέα για ραντεβού. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε, αφού έχουμε τόσο ζεστές μέρες με κάποιο μπάνιο στην θάλασσα, ρακέτες κι ότι άλλο σας αρέσει. Επίσης αγόρια, μπορείτε να αφήσετε την κοπέλα να διαλέξει ποια παραλία της αρέσει πιο πολύ και βέβαια θα σας πρότεινα, για τις καλύτερες εντυπώσεις να την πάρετε εσείς από το σπίτι και φυσικά να την γυρίσετε μετά. Στην θάλασσα η αλήθεια είναι είμαστε όλοι πιο χαλαροί, άρα μπορεί να ζήσετε κι ένα από τα καλύτερα πρώτα ραντεβού σας.