10 Αλήθειες για τη σχέση με μεγαλύτερο άντρα!

Πολλές γυναίκες επιλέγουν για σύντροφο  ένα μεγαλύτερο τους  άντρα επειδή συνήθως θεωρούν ότι είναι πιο ώριμος, γνωρίζει τι θέλει και έχει κατασταλάξει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο .

Ποιες είναι όμως οι αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για τους άντρες μεγαλύτερης ηλικίας από σένα;

-Οι άντρες που είναι πιο μεγάλη τους αρέσουν οι μικρότερες γυναίκες γιατί τις θεωρούν κάτι σαν τρόπαιο, κάτι που κατέκτησαν. 

-Στις πιο πολλές περιπτώσεις οι φίλες σου δεν θα συμφωνήσουν με τη σχέση αυτή και θα είναι δύσκολο να τους πεις ότι είναι αυτό που πάντα ήθελες. 

-Είναι πολύ πιθανό επίσης αυτός ο άντρας να μπλέκει συχνά-πυκνά με γυναίκες και να μην είναι πρώτη φορά με σένα.

– Επειδή είναι σε άλλη γενιά από την δική σου, σίγουρα έχει άλλες απόψεις για τις σχέσεις αλλά μπορεί και για τις γυναίκες.

-Υπάρχει συγκεκριμένη αιτία που δεν είναι μαζί με κάποια της ηλικίας του. Σκέψου το.

-Θα έχεις κάποια στιγμή πιθανόν πρόβλημα με την οικογένειά σου. Είτε τους μιλήσεις για την σχέση αυτή , είτε το μάθουν από μόνοι τους. 

-Μπορεί να σε θέλει μόνο για σεξ και για να ικανοποιήσει τον αντρικό του εγωισμό. Και για αυτό τον σκοπό, παράλληλα για να μην τον περάσεις για τέτοιον, να σου τα έχει όλα, όσα ζητήσεις και θέλεις.

-Αν μπλέξεις με μεγαλύτερο αλλά και παντρεμένο άντρα, όσο και να σου λέει το αντίθετο, δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει την γυναίκα του ή και τα παιδιά του για σένα ή να το πω πιο σωστά, για καμία. 

-Να γνωρίζεις ακόμη, ότι η πλειοψηφία των μεγαλύτερων αντρών, που κάνουν σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, αργά ή γρήγορα, τις αφήνουν με την δικαιολογία, ότι δεν θέλουν να σε κρατήσουν πίσω στην ζωή σου.

-Τέλος, αν αυτός ο άντρας δεν είναι μόνο ο σύντροφός σου, αλλά παράλληλα και το αφεντικό σου στην δουλειά, τότε αν πάει κάτι στραβά στην ερωτική σας σχέση, δηλαδή χωρίσετε, εσύ μάλλον θα βρεθείς και χωρίς δουλειά.