Οι «MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.» επιστρέφουν για την τελευταία τους αποστολή

Ένα ταξίδι στο παρελθόν μπορεί να αλλάξει το μέλλον! Έτοιμοι για την τελευταία τους αποστολή, οι Agents of S.H.I.E.L.D. επιστρέφουν με τον 7ο και τελευταίο κύκλο στο «Marvel’sAgentsofS.H.I.E.L.D.», πουκάνει πρεμιέρα την Τρίτη 2 Ιουνίου στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Ο Phil Coulson (Clark Gregg) και πράκτορες της ομάδας S.H.I.E.L.D. ταξιδεύουν στο παρελθόν και παγιδεύονται στη Νέα Υόρκη του 1931. Με το ολοκαίνουριο Zephyr να μπορεί να ταξιδεύει στο χρόνο ανά πάσα στιγμή, η ομάδα θα πρέπει να βιαστεί για να ανακαλύψει τι ακριβώς έχει συμβεί. Εάν αποτύχουν, η καταστροφή στο παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του κόσμου, είναι αναπόφευκτη!


Το «MarvelsAgentsofS.H.I.E.L.Dείναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Marvel Cinematic Universe, με πρωταγωνιστές τους Clark Gregg ως Agent Phil Coulson, Ming-Na Wen ως Agent Melinda May και Chloe Bennet ως Daisy Johnson. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Joss Whedon, Jed Whedon και Maurissa Tancharoen, οι οποίοι έχουν αναλάβει και την παραγωγή στο πλευρό των Jeffrey Bell και Jeph Loeb.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣΚΥΚΛΟΣ «MARVELSAGENTSOFS.H.I.E.L.D.» ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.50 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FOX!

Δείτε το επίσημο trailer:

Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D. | Trailer