Σχέση με μικρότερο άντρα

Πολλές γυναίκες τυχαίνει να κάνουν σχέση με κάποιον μικρότερό τους. Είτε μιλάμε για λίγους μήνες διαφορά, είτε για ένα, δύο ή και περισσότερα χρόνια , ένα είναι το μόνο σίγουρο σε αυτές τις σχέσεις: Αναζωογόνηση και Μάθηση.

 

Τι θέλω να πω όμως με αυτά τα δύο; Από την μία πλευρά η γυναίκα και μόνο που ξέρει ότι έχει πέραση σε μικρότερες ηλικίες, όση κι αν είναι η διαφορά, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή της.

Επίσης δίπλα σε έναν μικρότερο, αν η διαφορά τους είναι γύρω στα ένα με δύο χρόνια, βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος, δηλαδή είναι στην ίδια γενιά, έχουν μεγαλώσει με παρόμοιο τρόπο, ίσως να σπουδάζουν και οι δύο ή και γενικά να βρίσκονται στην ίδια φάση.

Από την άλλη πλευρά, και οι δύο έχουν να μάθουν πολλά πράγματα ο ένας στον άλλον. Η γυναίκα αν έχει πιο πολλές εμπειρίες, και δεν εννοώ μόνο ερωτικές, θα τις μεταδώσει στον άλλον και αυτός με τη σειρά του σίγουρα θα της μάθει μια μορφή ξενοιασιάς, παιδικότητας ίσως και χαλαρότητας.

Ειδικά οι νέοι σήμερα των ηλικιών μέχρι τα 25 έχουν μια καλή αίσθηση του χιούμορ, μεγάλη αυτοεκτίμηση και είναι αρκετά ώριμοι. Νιώθουν σιγουριά για τον εαυτό τους και πατάνε γερά στα πόδια τους. Δίπλα λοιπόν σε έναν τέτοιο άντρα μια γυναίκα μόνο καλά έχει να πάρει.

Ίσως και να μην ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις ότι ο άντρας είναι καλύτερο να είναι πιο μεγάλος για να σας δίνει ασφάλεια κτλ. Όσες οπότε διαλέξετε έναν μικρότερο σας άντρα κοιτάξτε να το ζήσετε, μην το αποκλείσετε αμέσως και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό!