ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ: Γιατί είναι ωραίο να είσαι single!!

Παντού ακούμε για σχέσεις, έρωτες,αγάπες, απωθημένα, δράματα, τσακωμούς κτλ.,γεγονότα δηλαδή που αφορούν τον μαγικό αριθμό των 2 ατόμων.

Τι γίνεται όμως με τους ανθρώπους που προτιμούν να κοιμούνται μόνοι τους τα βράδια, χωρίς αγκαλιές, και απολαμβάνουν την αίσθηση της μοναξιάς τους;

Να λοιπόν μερικοί λόγοι που είναι καλό να μην κυνηγάμε την ευτυχία σε μια σχέση και είναι καιρός να χαρούμε την single φάση μας!

  • Είσαι κύριος του εαυτού σου! Δεν έχεις να σκεφτείς για κανέναν άλλο, κάνεις πράγματα που αρέσουν σε εσένα, καμιά υποχώρηση και συμβιβασμός και έχεις όλο το χρόνο να σε κανακέψεις! Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να κάνεις νέα χόμπι, να φλερτάρεις αμέριμνα.
  • Περισσότερος χρόνος με την παρέα σου, για να κάνετε τα δικά σας αντρικά ή γυναικεία πράγματα, τα ταξίδια σας, το κουτσομπολιό σας, χωρίς να ακούτε κάποιον να σας λέει: ” πάλι θα βγεις έξω με τα παιδιά”;
  • Για εμάς τις γυναίκες φεύγει ένα το άγχος της καθημερινής προσεγμένης εμφάνισης, του τέλειου ξυρίσματος παντού. Για τους άντρες αλλά ισχύει και για το γυναικείο φύλο, όταν είσαι ελεύθερος  μπορείς να φας και λίγο παραπάνω χωρίς κανείς να πει ότι πάχυνες! Όπως και να κάνεις δίαιτα με την ησυχία σου επειδή το θες εσύ και μόνο εσύ.