Λόγοι που γουστάρουμε το νυχτερινό μπάνιο!

Καλοκαίρι, παραλία, θάλασσα, μπανάκια, διασκέδαση, ξεκούραση, ξενύχτια, ζωάρα! Κάπως έτσι έχουμε λίγο πολύ το καλοκαίρι στο μυαλό μας. Τα σαββατοκύριακα ο κόσμος ξεχύνεται στις παραλίες, οι οποίες πλημμυρίζουν από χιλιάδες λουόμενους που ψάχνουν να βρουν μια μικρή περιοχή να αφήσουν τα πράγματά τους ή μια ξαπλώστρα να λιάσουν το κορμί τους.

Όσοι μένετε Αθήνα, είστε εξοικειωμένοι με τον πανικό αυτό και μπορεί να σας αρέσει κιόλας. Υπάρχουν και άλλοι Αθηναίοι (και μη) που προτιμούν την ησυχία τους, και για να το πετύχουν αυτό επιλέγουν να πάνε στην παραλία το βραδάκι. Συγκεντρώσαμε, σε αυτό το άρθρο, όλους τους λόγους που καθιστούν το νυχτερινό μπάνιο ειδυλλιακό.

1. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον ήλιο. Δεν πρόκειται να καείς

2. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς καπέλο, γυαλιά ήλιου και αντηλιακό. Μια πετσέτα και μια ψάθα είναι ότι πρέπει.

3. Βρίσκεις χώρο να απλώσεις τη ψάθα σου χωρίς να είσαι κολλητά με ένα σωρό άλλο κόσμο.

μπανιο3

4. Μέσα στη θάλασσα δεν χρειάζεται να καλυφθείς από παιδιά που πετάνε νερά, παιδιά που παίζουν με μπάλα και άλλα παιδιά που γκρινιάζουν ότι δεν τους αρέσει η θάλασσα.

μπανιο5

5. Δεν ακούς το ενοχλητικό τάκα τουκα από τις ρακέτες.

 

6.Χαλαρώνεις στην παραλία χωρίς αποσπάσεις του τύπου “Μανωληηηη όχι στα βαθιά παιδί μου”, ή ” βάλε τα μπρατσακια σου Γιώργο “, ή ” έλα να φας τα κεφτεδάκια σου Μαρίαααααα”.

7.Δεν αγχώνεσαι για το πως φαίνεται το σώμα σου στους άλλους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τον άπειρο κόσμο στις παραλίες, η σύγκριση ανάμεσα στα καλογυμνασμένα κορμιά και στα μη, είναι αναπόφευκτη.

μπανιο8

8. Αν πας με παρέα μπορείς να καταλήξεις να πίνεις μπύρες, να κάνεις τις συζητήσεις σου και όλα αυτά χωρίς την απελπιστική ζέστη.

μπανιο2

9. Αν πάλι, πας με τη σχέση σου…τι πιο ρομαντικό από λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι σου κάτω από τον έναστρο νυχτερινό ουρανό;;