10 Πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια σε σχέση (και τα απολαμβάνουν)

Όταν έχει περάσει ο “μήνας του μέλιτος” και το ζευγάρι έχει αρχίσει να δένει και να νιώθει άνετα, αρχίζουν να συμβαίνουν μερικά πολύ όμορφα πραγματάκια.

  1. Κάνουν καθημερινά πράγματα μαζί. Όταν σιγά σιγά η φάση των ραντεβού για καφέ, ποτό, ταινίες στο σινεμά και γενικότερα έξοδοι για διασκέδαση έχουν κατευναστεί, τα ζευγάρια τείνουν να συναντιούνται συχνότερα και να κάνουν και άλλες δραστηριότητες όπως πχ. ψώνια στο σούπερ μάρκετ.
  2. Γνωρίζουν τους φίλους εκατέροθεν. Στην αρχή γνωρίζεις τους κολλητούς/ες και στη συνέχεια όλη την παρέα. Μετά απο ένα σημείο αρχίζουν να σας θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι ο ένας του άλλου.
  3. Έχουν τα στέκια τους και δύσκολα τα αποχωρίζονται. Όταν οι έξοδοι γίνονται κοινές, οι προτιμήσεις έχουν αρχίσει να διαφαίνονται και πλέον προτιμούνται μέρη που ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των δύο.
  4. Μαγειρεύουν μαζί. Άλλο να μαγειρεύεις κάτι πρόχειρο για τον εαυτό σου και άλλο να μαγειρεύεις παρέα με τον σύντροφό σου. Η διαδικασία του μαγειρέματος από μια βαρετή φάση της ημέρας, αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μαθαίνεις τι αρέσει στον άλλο, τι όχι, και πόσο μπορείτε να συνεργαστείτε σε κάτι φαινομενικά απλό.
  5. Απολαμβάνουν ταινίες στο σπίτι. Τι καλύτερο από ταινία στην τηλεόραση, ποπ κορν, μπύρα και αγκαλιά στον καναπέ;
  6. Νιώθουν πιο οικεία. Βάψιμο, φτιαγμένο μαλλί και νύχι, προσεγμένο ντύσιμο και γενικότερη προσοχή σε λεπτομέριες, αρχίζουν να παραμερίζονται. Σίγουρα νιώθεις πιο άνετα αν απλά φορέσεις την αγαπημένη σου φόρμα και το άνετο t-shirt σου (και ο άλλος δεν έχει κανένα πρόβλημα! 😉 )
  7. Έχουν δικό τους ξεχωριστό κώδικα επικοινωνίας. Μετά απο καιρό και διάφορες καταστάσεις, έχουν προκύψει ατάκες, ανέκδοτα και φράσεις που μόνο το ζευγάρι μπορεί να κατανοήσει.
  8. Παρουσιάζουν μεγαλύτερη εξοικείωση στην κουβέντα τους. Με το πέρασμα του καιρού, τα ζευγάρια τείνουν να μιλάνε πιο ανοιχτά μεταξύ τους, δεν φοβούνται μήπως παρεξηγηθούν και πιάνουν θέματα ταμπού που στην αρχή απέφευγαν.
  9. Ξέρουν πως θα ικανοποιήσουν το ταίρι τους. Όπως είναι εύλογο, ανεφερόμαστε στο σεξ. Στην αρχή όταν δεν είσαι σίγουρος τι αρέσει στον άλλο, πειραματίζεσαι. Μετά από λίγο καιρό όμως, το ζευγάρι ξέρει πολύ καλά τι θέλει ο καθένας για να ευχαριστηθεί και γνωρίζει τους τρόπους για να το πετύχει.
  10. Κοιμούνται μαζί. Περνάνε τη νύχτα τους μαζί και μοιράζονται την καληνύχτα και τη καλημέρα τους με ένα φιλί.