5 τύποι ανθρώπων που σε εκνευρίζουν στην παραλία!

Οι παραλίες σιγά σιγά θ’αρχίσουν να πέρνουν φωτιά  καθώς όλο και περισσότεροι θ’αρχίσουν ν’ απολαμβάνουν τα μπάνια τους σε κάποια θάλασσα.Όμως, αληθεύει ότι πολλοί άνθρωποι δεν αντέχουν την εποχή αυτή λόγω καύσωνα, παραλίας, κόσμου σε αυτήν κτλ.

Γι’ αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τους 5 τύπους ανθρώπων που σε εκνευρίζουν ενδεχομένως στην παραλία – εάν πας σε κάποια καινούργια, να τους αναγνωρίζεις, πλέον, κατευθείαν και είναι οι εξής:

  1. Ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι, δηλαδή, στο νούμερο 1; Οι τύποι με τις ρακέτες. Δεν λέω, παίξε ρακέτα (είναι ωραίο σπορ και μαυρίζεις) αλλά μην παίζεις για 3 ώρες, ήμαρτον, πονοκέφαλος μαζί με τα συνοδευτικά και τα υβριστικά σχόλιά σας.
  2. Αυτοί που επιμένουν για κάποιο λόγο να κάθονται δίπλα σου ενώ έχει άνετο χώρο 15 μέτρα πιο κάτω. Συνήθως, αυτοί κάνουν περισσότερο θόρυβο και από τις ρακέτες. Ναι, για εσάς, τα 15χρονα λέω με τη μουσική δυνατά για όλους, λες και σας το ζητήσαμε. Έλα, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.
  3. Αυτοί με τις πολιτικές συζητήσεις. Ουδέν περαιτέρω σχόλιον.
  4. Οι – πάνω από – 8 οικογένειες δίπλα σου με τα πιο ζωηρά παιδιά του πλανήτη να πνίγονται, να θέλουν παγωτό, να παίξουν μπάλα, να ακούσουν μουσική και να κολυμπήσουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
  5. Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχουν άνθρωποι που ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ στη θάλασσα με ο,τι αυτό σημαίνει. Η έλλειψη χρήσης αποσμητικού στην Ελλάδα είναι γενικό κακό και θα πρέπει να τιμωρείται με ποινή. Μαζί με αυτούς (συγχωρέστε με αλλά είναι στον ίδιο βαθμό σιχαμάρας) θα βάλω και τους «νεόπλουτους», τους γνωστούς πια στο ευρύ κοινό, 30άρηδες με το απαραίτητο πλασάρισμα φέτας και αξεσουάρ, το βλέμμα 300 καρδιναλίων (λογικό, χειμώνες στέρησης, κάπου πρέπει να ξεσπάσουν) και τα μαγιό των 150 ευρώ από το εξωτερικό.

Τώρα πια γνωρίζεις.