Έλα μια Βόλτα … Ο Tάκης Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος

Ζω Για Σενα Summer Edition

20 μοναδικές παραστάσεις

η παράσταση του καλοκαιριού

πρεμιέρα

Τετάρτη  15  Ιουλίου

Απόλυτος showman, χαρισματικός perfomer ο Τάκης Ζαχαράτος, έρχεται στο Άλσος, στο Πεδίο του Άρεως,  για είκοσι μοναδικές παραστάσεις…

Λάμψη, γοητεία, ευφυΐα και ταλέντο είναι ο εκρηκτικός συνδυασμός για τον Τάκη Ζαχαράτο, ένα καλλιτέχνη που κάθε εμφάνισή του γίνεται  γεγονός.

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος,  θα γράψει τη δική του στορία αυτό το καλοκαίρι.

Μετά τα συνεχή soldout στο Παλλάς, έρχεται με κέφι και μπρίο, για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορονοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και  τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όρθιο…. Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλλιτέχνη του δικού του ταλέντου; Πολιτική, τηλεοπτική και καλλιτεχνική σάτιρα μπαίνουν στο στόχαστρο προς τέρψιν όλων μας.

Για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια παρέα που θα γελάσει θα τραγουδήσει και θα διασκεδάσει χωρίς όρια.

Και γιατί όχι να ξορκίσουμε τον κορονοϊό,  με την εθνική κορονοϊονοσακατεύτρα, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και με έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του στον δροσερό κήπο του Άλσους με γέλιο, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας διαφορετικές.

 Για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία του θεάτρου Άλσους, εφαρμόζουμε μια σειρά μέτρων και τηρούμε αποστάσεις ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Προτεραιότητά μας είναι το καλύτερο για τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και τη δημόσια υγεία.

READ MORE:  Peaky Blinders! 4 λόγοι για να δεις την σειρά!

Το προσωπικό μας φροντίζει συνεχώς να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλειά σας.

Πιο συγκεκριμένα:
Στο θέατρο υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι προκειμένου να αποφευχθεί συγχρωτισμός Στο ταμείο θα βρείτε ειδική διαγράμμιση που διασφαλίζει ότι τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις κατά την αναμονή σας
Σε όλες τις εισόδους προσφέρουμε αντισηπτικό gel και γάντια μιας χρήσης. Γινεται θερμομέτρηση σε όλες τις εισόδους
Όλο το προσωπικό χρησιμοποιεί μάσκες και γάντια μιας χρήσης, τα οποία αλλάζει όταν χρειαστεί.
Υπάρχουν αυτοκόλλητα πατώματος με το μήνυμα «Τηρούμε τις αποστάσεις»
Τηρούνται όλες οι απαιτούμενες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών και των καθισμάτων
Ο χωρος καθαριζεται πολύ σχολαστικά και με υπευθυνότητα σε καθημερινή βάση
Το θέατρο Άλσος είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους νέους κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια όλων μας

Virtual Open Days – Διαδικτυακές Ημερίδες Ενημέρωσης για τις τρεις Σχολές του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Είσαι Single;;;; Ε και τι έγινε!