Είσαι Single;;;; Ε και τι έγινε!

Single. Όλοι υπήρξαμε, μερικοί είμαστε ακόμα, άλλοι το επιλέξαμε και σε άλλους απλά έτυχε. Είναι η περίοδος στην οποία ο καθένας επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του, αρχίζει να τον προσέχει περισσότερο και κάνει πράγματα για να τον βελτιώσει.

Υπάρχουν ορισμένα μοτίβα που πολλοί ακολουθούν όταν πλέον έχουν βγει από μία σχέση. Άλλοι ξεκινάνε γυμναστική και δίαιτα, άλλοι κάνουν shopping therapy για να αλλάξουν την εικόνα τους, άλλοι πειράζουν τα μαλλιά τους, και πάει λέγοντας.

Όντας σε μία σχέση, ουσιαστικά αφήνεις τον εαυτό σου πιο χαλαρό να απολαύσει πράγματα που μόνος σου δεν θα έκανες. Μετά από ένα διάστημα μπαίνεις σε μία κατάσταση ρουτίνας την οποία την έχεις επιλέξει. Αρχίζεις να ανακαλύπτεις τον άλλο, τι του αρέσει και τι όχι, κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς ώστε να είστε και οι δύο χαρούμενοι. Όταν είσαι ελεύθερος, ο μόνος που πρέπει να διατηρείς ικανοποιημένο,​ είναι ο εαυτός σου. Ξέρεις τι σου αρέσει, πως θέλεις να περνάς τη μέρα σου, τι θα σε χαροποιήσει και τι πρέπει να κάνεις για να ανταπεξέλθεις σε μία δύσκολη κατάσταση.

Σε διάφορες συζητήσεις που είχα, είναι αρκετοί/ες αυτοί/ες που κλαψουρίζουν επειδή δεν έχουν μία σχέση, και πόσο διαφορετικά και όμορφα θα ήταν αν είχαν έναν άνθρωπο δίπλα τους. Αυτοί είναι η μία κατηγορία των Singles. Περνάνε τον χρόνο τους σκεπτόμενοι ένα υποθετικό σενάριο, χάνοντας το παρόν και την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να φλερτάρουν, να γνωρίσουν νέο κόσμο και να βρουν τα θέλω τους από μία μελλοντική σχέση. Το διάστημα που είσαι μόνος σου είναι η καλύτερη περίοδος να βγεις με τους φίλους σου και να ξεμουχλιάσεις γενικότερα.

Στην αντίπερα όχθη, υπάρχουν οι ορκισμένοι εργένηδες, τύπου θα βγαίνω, θα πίνω και λόγο δε θα δίνω, nobodys wife και τα συναφή. Αν μη τι άλλο, οι συγκεκριμένοι ξέρουν τι θέλουν και το επιδιώκουν χωρίς να αγχώνονται και να προβληματίζονται με ερωτήσεις τύπου “Εγώ ποτέ θα ζευγαρώσω;;;;”. Όταν βρεθεί η κατάλληλη ή ο κατάλληλος θα το καταλάβουν και θα αγκαλιάσουν μία σχέση μαζί του/της. Μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο, απλά θα περνάνε καλά.

Αν είστε single, διαλέξτε στρατόπεδο. Θα είστε από αυτούς που σκάνε και κυνηγάνε μία σχέση όπως η Μανταρινάκη ή θα απολαύσετε αυτήν την περίοδο ελευθερίας νιώθοντας ξανά έφηβα πιτσιρίκια;