5 σειρές – προτάσεις για να δεις αυτό το καλοκαίρι!

Τι καλύτερο από καλοκαίρι, air condition, παγωμένο καφέ και σειρά στον υπολογιστή; Τις «απαγορευμένες» ώρες που ο υδράργυρος αγγίζει ακραίες θερμοκρασίες, το σπίτι μας είναι το καλύτερο καταφύγιο.

Έχουμε επιλέξει για εσάς 5 δημοφιλείς σειρές που μπορείς να δεις στο Netflix:

1. La Casa de Papel

Φυσικά και θα ξεκινήσουμε με το απόλυτο “must”, τη σειρά που έγραψε ιστορία, το La Casa de Papel. Οι περιπέτειες του Professor και της ομάδας του στην προσπάθειά τους να «ξαφρίσουν» το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας.

Αν δεν έχεις δει τη σειρά, σου συνιστούμε να την ξεκινήσεις άμεσα. Εμείς έχουμε ήδη δει όλους τους κύκλους και τη συστήνουμε!

2. Locked up

Είναι θα λέγαμε η ισπανική εκδοχή του “Orange is the new black”. Το Locked up είναι μία σειρά που θα σε καθηλώσει. Πρωταγωνίστρια είναι η Μακαρένα Φερέιρο η οποία βρέθηκε στη φυλακή για οικονομικό έγκλημα που διέπραξε.

Η σειρά δείχνει πώς εύκολα κάποιος μπορεί να φθαρεί μέσα στη φυλακή και εκεί που είναι αθώος και καλοπροαίρετος να γίνει μέχρι και δολοφόνος. Σασπενς, ερωτικά σκάνδαλα..ενίοτε ομοφυλόφυλα..περιπέτεια, αδρεναλίνη στα ύψη.

Μία πολύ καλή πρόταση αν θες να ξεκίνησει μια νέα σειρά.

Extended Trailer: Locked Up Season 1 (Vis A Vis) | Channel 4

3. Suits

Ο Mike Ross (Patrick J. Adams) είναι ένας έξυπνος απόφοιτος κολεγίου. Τα παιδικά του όνειρα να γίνει δικηγόρος εκτροχιάστηκαν αφού πιάστηκε να πουλάει την λύση σε εξετάσεις μαθηματικών στην κόρη του Πρύτανη.

Ο Harvey Specter (Gabriel Macht) είναι ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους της Νέας Υόρκης ο οποίος πρόσφατα προήχθη σε ανώτερος συνεργάτης, και αναγκάζεται από την πολιτική της εταιρείας να προσλάβει έναν συνεργάτη.

4. Ozark

Το στόρυ είναι το εξής. Πρωταγωνιστής είναι ο Μάρτιν Μπερντ ένας οικονομολόγος που ζει στο Σικάγο των Η.Π.Α. μαζί με την οικογένειά του. Είναι ιδιαίτερα ευφυής και κατορθώνει να κάνει συνεργασίες που αν και επωφελείς αποδεικνύονται ότι έχουν κάποιο “ρίσκο”. Τελικά αναγκάζονται να φύγουν από το Σικάγο και να πάνε στο Όζαρκ του Μιζούρι, όπου εκεί θα βρεθούνε αντιμέτωποι σε μια σειρά από αναπάντεχα γεγονότα και ανατροπές.

5. You

Αν ψήνεσαι για μία πιο “θρίλερ” σειρά, το You είναι μία πολύ καλή επιλογή. Πραγματικά δεν φαντάζεσαι τι μυστικά μπορεί να κρύβει ένας υπάλληλος βιβλιοπωλείου της γειτονιάς. Σασπενς, δράση και πολλές δολοφονίες συνθέτουν το σκηνικό της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ:

YOU Trailer (2018) Netflix