Όταν οι γυναίκες επιχειρούν: Καινοτομία και Δικτύωση

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος σας προσκαλεί στην ημερίδα «Όταν οι γυναίκες επιχειρούν: Καινοτομία και Δικτύωση», η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, στις 12 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Σε όλες τις συμμετέχουσες, θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες – απαραίτητη η προεγγραφή στον σύνδεσμο https://forms.gle/Ngc5zYMi5iiBGerP6.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου ICON WOM-EN – “Integrating Innovation and Promoting Cluster Organization in WOMen Enterprises”, στόχος του οποίου είναι η ενίσχυση και η ενθάρρυνση της ανάπτυξης του επιχειρηματικού πνεύματος γυναικών στη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, τα Ιόνια νησιά και την Απουλία της Ιταλίας.

Το έργο ICON WOM-EN – “Integrating Innovation and Promoting Cluster Organization in WOMen Enterprises” υλοποιείται στην Ελλάδα και την Ιταλία, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V/A Ελλάδα Ιταλία (GR-IT) 2014-2020.

Διοργανωτής εκδήλωσης: Ινστιτούτο Απασχολησιμότητας (ΙΝ.ΑΠ.).

Για περισσότερες πληροφορίες / διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο Απασχολησιμότητας (inap@inap.gr / 210 6233661).

Σας περιμένουμε!