Πώς θα βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή!

Πολύ σημαντικό ρόλο στην βελτίωση των προσωπικών και ερωτικών μας σχέσεων, παίζει η  προσωπικότητα μας και η αυτοπεποίθηση που έχουμε για τον εαυτό μας.

Αν επίσης ρίχνουμε την ευθύνη όλη των ώρα στους άλλους, για τα δικά μας λάθη, τότε αρνούμαστε να δούμε καθαρά την κατάσταση και να αναγνωρίσουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης. 

Συμβαίνει πολλές φορές, άτομα με έλλειψη αυτοπέποιθησης, όχι μόνο να μην βλέπουν τα λάθη τους, αλλά και να νιώθουν ή να πιστεύουν ότι δεν είναι άξια να γνωρίσουν την αληθινή αγάπη, με αποτέλεσμα, να “πέφτουν στα πατώματα”. Αν όμως δεν πιστεύεις εσύ σε σένα,πώς να πιστέψει κάποιος άλλος; 

Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείς, πως με το να πιστεύεις πως δεν σου αξίζει η αγάπη και με το να είναι η αυτοπεποίθηση σου στα πατώματα, πως μπορεί  να πιστέψει κάποιος άλλος σε σένα.

Για να ζήσεις μια δυνατή αισθηματική εμπειρία και να βρεις τον δικό σου άνθρωπο, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου. Να μάθεις να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να σε σέβεσαι και να εμπιστεύεσαι τις δικές σου δυνάμεις. Να ξέρεις ποια είναι τα ελαττώματα σου, να τα αποδέχεσαι και να προσπαθείς, πρώτα για τον εαυτό σου, να τα βελτιώνεις.

Μοίρασε αγάπη. Ότι δίνουμε σε αυτή την ζωή, το σύμπαν μας το επιστρέφει.Αν μοιράζεις αγάπη και χαμόγελα,αυτά θα λάβεις πίσω, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα νιώθεις καλύτερα με σένα, όταν είσαι ευγενική-ος, χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα.

Προσπάθησε να εξαλείψεις όσο μπορείς τον εγωισμό από την ζωή σου. Στις σχέσεις πρέπει να υπάρχει μια αμοιβαία κατανόηση και υποχωρήσεις.

Να διεκδικείς αυτό που πραγματικά θέλεις. Ένας τρόπος είναι να γεμίσεις την καθημερινή σου ζωή με χόμπι που σου αρέσουν και σε κάνουν να νιώθεις πιο όμορφα. 

Τέλος, η ζωή είναι  μια μεγάλη εμπειρία.Δες  λοιπόν τι μπορείς να μάθεις από αυτή και πώς να γίνεσαι πάντα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.