6 λόγοι για να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο!

Ο Σεπτέμβριος, είναι o  ιδανικός μήνας του φθινοπώρου,  για να κάνει κάποιος τις διακοπές του, αν και η πλειοψηφία φαίνεται ότι προτιμά, κυρίως, τον Αύγουστο.

 Τον Σεπτέμβριο οι πιο πολλοί έχουν γυρίσει πίσω στην καθημερινή τους ζωή και τις διάφορες υποχρεώσεις τους, όμως υπάρχει ένα μεγάλο μερίδιο ταξιδιωτών, οι οποίοι ανυπομονούν να απολαύσουν αυτή την χρονική περίοδο τις διακοπές τους. Γιατί, τότε, τον Σεπτέμβριο, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον προορισμό που θέλεις, με την ησυχία σου!

6 λόγοι για να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο:

1.Καταρχάς οι τιμές των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων, είναι αρκετά πιο προσιτές,αφού δεν είναι πλέον η high season, όπως τον Αύγουστο που σε πολλά καταλύματα είναι απλησίαστες οι τιμές. Έτσι αν πας διακοπές τον Σεπτέμβριο μπορείς να μείνεις δύο ή και τρία βράδια παραπάνω και να παρατείνεις την διαμονή σου και τις διακοπές σου. 

2.Ένας ακόμη λόγος για να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο είναι ότι στις παραλίες θα έχεις την ησυχία σου. Δεν συγκεντρώνεται ο ίδιος κόσμος, όπως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και σίγουρα θα βρίσκεις πιο εύκολα ξαπλώστρα, ότι ώρα κι αν πας για μπάνιο. 

3.Επίσης τον Σεπτέμβριο, η θάλασσα είναι πιο ζεστή και καθαρή, οπότε αν γενικά κρυώνεις τότε θα κολυμπήσεις πιο εύκολα σε ζεστά νερά και θα είναι πιο όμορφα και καθαρά.

4.Μια επιπλέον ευκολία θα δεις και στο θέμα της εστίασης. Η εξυπηρέτηση είναι πιο γρήγορη και άμεση. Το φαγητό το προσέχουν περισσότερο, μιας και δεν βιάζονται, όπως συμβαίνει το καλοκαίρι.  Τα τραπέζια αυτή την περίοδο, δεν είναι γεμάτα και γενικά το σκηνικό των διακοπών του Σεπτεμβρίου είναι πιο ήρεμο και απολαυστικό. Και οι σερβιτόροι, φυσικά είναι πιο χαλαροί, εξυπηρετικοί και ευγενικοί.

5.Ο λόγος που πολλοί προτιμάνε τις διακοπές τους τον Σεπτέμβριο, είναι γιατί αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά, δεν θα χρειαστεί να τσακωθείς για την άδεια, αφού οι συνάδελφοι σου μάλλον θα προτιμάνε το καλοκαίρι,για την άδεια τους.

6.Το φθινόπωρο,όπως και τον Αύγουστο, συνεχίζουν τα θερινά σινεμά, οι συναυλίες (όσες γίνουν φέτος) και τα πανηγύρια.Μόνο που τώρα, θα τα απολαύσεις με την ησυχία σου.

Για αυτούς τους λόγους σίγουρα, πιστεύω αξίζει να κάνει κάποιος  τις καλοκαιρινές του διακοπές τον Σεπτέμβριο, αφού είναι ένας από τους πιο ωραίους αλλά και ζεστούς μήνες του χρόνου.