ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ with Full Band – Live στην Τεχνόπολη

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ with Full Band Live
Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Πειραιώς 100, Γκάζι

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με την μπάντα του, θα παρουσιάσουν ένα Acoustic Live στη σκηνή της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, με ένα Setlist αποτελούμενο από όλα τα κομμάτια που τον έχουν κατατάξει στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού Hip Hop.

Μοναδικές εκδοχές, πολλές από τις οποίες θα ακουστούν για πρώτη φορά στην σκηνή της Τεχνόπολης.

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ήδη από το 2015 είχε ξεκινήσει τις εμφανίσεις με συνοδεία ζωντανών μουσικών οργάνων, ενώ το 2019 προχώρησε στην δημιουργία πλήρους μπάντας ( Τύμπανα, Πλήκτρα, Κιθάρες, Μπάσο, DJ ), έδειξε τα διαπιστευτήριά του στο περσινό Release Athens Festival, αλλά και στο Pepper Church Sessions τον περασμένο Γενάρη, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη μουσική του, περνώντας το Hip Hop σε ετερόκλητα ακροατήρια.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά στην προπώληση, ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876.
Αυτό σημαίνει ότι Δεν θα διατίθενται εισιτήρια στην είσοδο της Τεχνόπολης τη βραδιά της συναυλίας, οπότε συνιστούμε να κινηθείτε γρήγορα ώστε να προλάβετε να τα εξασφαλίσετε στην προπώληση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι :
10 € (περιορισμένα εισιτήρια) / 12 € (όλα τα υπόλοιπα )

Τα εισιτήρια θα διατίθενται είτε σε μονή θέση, είτε ανά δύο θέσεις, είτε ανά τέσσερις θέσεις, όπως αυτές εμφανίζονται στο σχεδιάγραμμα που θα δείτε στην σελίδα κράτησης στην Viva.
( Οι όροι εισιτηριών βρίσκονται αναρτημένοι στο www.innersense.gr/ticketterms για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας ).

Χώρος, Διοργάνωση και Καλλιτέχνες, σεβόμενοι τις Υγειονομικές Οδηγίες για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η συναυλία είναι μόνο για καθήμενους θεατές και να παρακαλέσουμε θερμά να κινηθούμε όλοι στο πνεύμα της προστασίας της υγείας μας αλλά και των γύρω μας.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00
Πρόσβαση :
Μετρό – Σταθμός «Κεραμεικός»,
Τρόλεï – No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»,
Λεωφορεία – 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»