Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος
«…ένας ουρανός μ’ αστέρια»
Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πρεμιέρα: 9 Ιουλίου
Επόμενες εμφανίσεις: 16, 23, 30 Ιουλίου & 6 Αυγούστου

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος έρχεται στο “Sky Secrets of Athens” στον 3ο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, με ένα καλοκαιρινό crossover πρόγραμμα.

Ο εκφραστικός τενόρος, με αξιοσημείωτη πορεία σε Παρίσι και Αθήνα, ανεβαίνει στο cocktail bar restaurant “Sky Secrets of Athens”, για μια σειρά εμφανίσεων με ένα πρόγραμμα που θα σαγηνεύσει τους φίλους της ελληνικής και ξένης μουσικής.

Ένα ευφάνταστο μουσικό κοκτέιλ που περιλαμβάνει νότες αθηναϊκής νύχτας με άρωμα γιασεμιού, ιταλική κομψότητα και ισπανικό πάθος, ενοποιημένα από το ιδιαίτερο προσωπικό ύφος του ερμηνευτή δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε ένα πρόγραμμα με κοινό εκφραστικό άξονα την σπάνια ερμηνευτική του ευελιξία, θυμίζει στο κοινό μεγάλους ερμηνευτές και συνθέτες, από τον Αντρέα Μποτσέλι μέχρι τον Φράνκ Σινάτρα, και από τον Μουζάκη και τον Πλέσσα μέχρι τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη.

Μαζί με τον μαέστρο Γιώργο Τσοκάνη & τον Χρίστο Θεοδώρου εναλλάξ στο πιάνο, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες, αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια, διάσημες ιταλικές καντσονέτες, αλλά και τραγούδια από αγαπημένα μιούζικαλ.

Time to say goodbye, Caruso, Il mondo, Un altra te, Volare-Nel blu dipinto di blu, Quizas-quizas-quizas, La storia de un amor, Abrazame. Σου σφυρίζω, Σ’ αγαπώ σ’ όλες τις γλώσσες, Διπλός καημός, Ποια νύχτα σ’ έκλεψε, Τόσα καλοκαίρια, Άγγιγμα ψυχής, και πολλά ακόμη γνωστά και αγαπημένα για όσους θα βρεθούν στο ανακαινισμένο “SkySecrets of Athens”, στον 3ο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννη τις Πέμπτες 9, 16, 23, 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου.

Photo credits: Γιούλη Γεωργαντίδου
Artwork αφίσας : Ντέσσυ Καραπτσάνσκα
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Τσαούσης

READ MORE:  Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αφιέρωμα στον Αντύπα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: πόζαρε γυμνή στο Instagram

Ζήσης Ρούμπος και Αριστοτέλης Ρήγας στην Τεχνόπολη