Οι 2 λόγοι που μισούμε τους πρώην!

Οι πρώην ήταν, είναι και θα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο σε αυτή την ζωή! Το θέμα είναι βέβαια, πως εμείς τους κάνουμε τόσο μεγάλο κεφάλαιο, όταν ασχολούμαστε μαζί τους. Αφού είναι πρώην, δηλαδή παρελθόν, δεν έχουν καμία δουλειά, ούτε στο παρόν,αλλά ούτε φυσικά και στο μέλλον μας.

Εγώ θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και ότι αξίζει πραγματικά βρίσκεται στο παρόν και στο τώρα. Βέβαια ένας χωρισμός μπορεί να μην είναι πολύ εύκολος και να σε ταρακουνήσει, να σε κάνει να πονέσεις, αλλά στο τέλος θα πας παρακάτω. 

Όμως αυτό που βλέπω σε πολλές νέες ειδικά κοπέλες, είναι ότι μπορεί να έχει περάσει καιρός από τον χωρισμό και ακόμα να αναφέρονται στον πρώην τους. Έτσι του δίνουν αξία ακόμη και του επιτρέπουν έμμεσα να έχει έναν ενεργό ρόλο στην ζωή τους και να επηρεάζονται από αυτόν, ακόμη κι αν δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μαζί του. Εδώ λοιπόν θα δούμε γιατί μισούμε τόσο πολύ τελικά τους πρώην και γιατί αυτό μας δεσμεύει.


Αυτός μας χώρισε

Όταν δεν είπες εσύ την μεγάλη κουβέντα “χωρίζουμε¨,αλλά ο πρώην σου, μάλλον ένιωσες να χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου. Ειδικά αν είσαι από τα άτομα που θέλουν να αποφασίζουν για τα πάντα και να έχουν τον τελευταίο λόγο. Όταν σε χώρισε, ο εγωισμός σου πληγώθηκε και δεν μπορείς να δεχτείς πως δεν το είχες καταλάβει ότι πάει προς τα εκεί η σχέση σας, για να τον χωρίσεις εσύ πρώτη.

Τον θέλεις ακόμη

Αυτός είναι ένας συνηθισμένος λόγος για να νιώθεις μίσος για τον πρώην σου. Βλέπεις ότι εκείνος συνεχίζει την ζωή του χωρίς εσένα πλέον δίπλα του κι εσύ ακόμη δεν μπορείς να το πάρεις απόφαση ότι δεν θα είστε μαζί, γιατί τον θέλεις ακόμη και τον αγαπάς. Αναρωτιέσαι γιατί σε αυτόν ήταν πιο εύκολο να προχωρήσει. Εδώ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις τον χρόνο να ξεπεράσεις τον χωρισμό σας και να βρεις νέα πατήματα στην ζωή σου.