Φλέρταρε έξυπνα!

Η συνταγή της επιτυχίας στο φλερτ είναι η αποφασιστικότητα. Αν δεις κάποιον(-α) που σου αρέσει κάνε ένα βήμα γιατί αν δεν το κάνεις εσύ, κάποιος άλλος θα το κάνει. Το φλερτ δεν είναι παιχνίδι μόνο των αντρών, και οι γυναίκες έχουν μπει πολύ δυναμικά στο πεδίο αυτό.

Βέβαια για τη γυναίκα η μεγάλη επιτυχία θα είναι να κάνει τον άντρα να πιστεύει ότι αυτός έκανε το πρώτο βήμα. Δε χρειάζεται να κάνει τρομερές κινήσεις, αρκεί κάποιο βλέμμα με νόημα για να ανάψει το πράσινο φως στον άντρα.

Πού θα φλερτάρεις; Παντού! Στο γυμναστήριο, στο δρόμο, στο μπαράκι, στο φανάρι όταν είσαι στο αυτοκίνητο ακόμη και στο σούπερ μάρκετ. Βέβαια ο καλύτερος χώρος είναι τα πάρτι. Γι’ αυτό μη χάνεις ευκαιρία, πήγαινε όπου σε καλούν. Και πείσε τους φίλους σου να οργανώνουν πιο συχνά πάρτι. Εκεί, ακόμη και η πιο κοινή ατάκα του τύπου “Νομίζω ότι γνωριζόμαστε από κάπου” ακούγεται κατάλληλη.

Για να κάνεις καλό φλερτ χρειάζεται εξάσκηση. Γι’ αυτό ξεκίνα από σήμερα, μερικές χυλόπιτες είναι αναμενόμενες αλλά μην το βάζεις κάτω.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα για να είναι επιτυχημένο το φλερτ που θα κάνεις, είναι να θεωρείς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου σέξι, ελκυστικό και γοητευτικό και έτσι θα σε βλέπουν και οι άλλοι. Όταν λοιπόν εμείς πιστέψουμε ότι αξίζει τον κόπο να μας κοιτάξουν τότε θα μας κοιτάξουν!

—–

Χαρά Ζήκα