6 Σημάδια ότι σε γουστάρει ο κολλητός του αγοριού σου!

σημάδια ότι σε γουστάρει ο κολλητός του αγοριού σου

Σίγουρα όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή σκεφτήκαμε λίγο διαφορετικά κάποιον κολλητό, ενός αγοριού μας. Βέβαια όταν κάνουμε μια τέτοια σκέψη εννοείται δεν την ξεστομίζουμε ούτε για αστείο σε κανέναν, γιατί σίγουρα δεν ακούγεται καθόλου σωστό.

 

Και βέβαια δεν ενδείκνυνται να θες κάποιον άλλον εκτός από τον σύντροφο σου, και το αντίθετο φυσικά. Αλλά επειδή είμαστε παν  από όλα άνθρωποι και δεν είναι κανείς μας τέλειος, υπάρχει και η περίπτωση να αρέσεις εσύ στον κολλητό του αγοριού σου.

Αν υποψιάζεσαι κάτι τέτοιο δες ποια είναι τα σημάδια που μπορεί να στο επιβεβαιώσουν!

 

1.Είναι μαζί σου αρκετά φιλικός σε σημείο όμως που δεν μπορείς να του καταλογίσεις ξεκάθαρα ότι στην πέφτει. Σε κοιτάζει, σε πειράζει, και είναι στραμμένος προς τα εσένα όταν βγαίνετε μαζί με το αγόρι σου, οι τρεις σας.

2.Σου κάνει κομπλιμέντα μεταξύ σοβαρού και αστείου και λέει στον φίλο του ότι είσαι η καλύτερη κοπέλα που όλοι θα ήθελαν.

3.Θέλει πολύ να κάνετε παρέα και να βγαίνετε συχνά, όλοι μαζί βέβαια(αναγκαστικά).

4.Αν του ζητήσεις κάτι θα το κάνει αμέσως και ευχαρίστως.

5.Αν τύχει να τσακωθείτε με τον δικό σου μπροστά του, θα πάρει το μέρος σου και θα σε παρηγορήσει αν στεναχωρηθείς, επειδή μπορεί να σου φώναξε ο κολλητός του και αγόρι σου.

6.Τέλος ζητάει facebook, instagram και το κινητό σου, μόλις αποκτήσει λίγη παραπάνω οικειότητα μαζί σου. Σου στέλνει αστεία βίντεο, τραγούδια ή κοινές σας φωτογραφίες συχνά, πυκνά στο messenger σου και γενικά βρίσκει αφορμή να μιλάτε.