Έρωτας στην εποχή των chat!

Έρωτας…ένα συναίσθημα πολύ όμορφο, που σε γεμίζει με δυνατά feelings όταν τον νιώθεις και ειδικά όταν είναι αμοιβαίος! 

Βέβαια δεν είναι κάτι που θα το βιώσεις πολλές φορές στη ζωή σου, ούτε κατι που  τον συναντάει κανείς τόσο εύκολα και την στιγμή που είναι ή νομίζει πως είναι έτοιμος. 


Οι τρόποι ή αν θες καλύτερα οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα άτομα, να υπάρξει έλξη μεταξύ σας, και να πείτε το “σε γουστάρω” είναι πολλές στις μέρες μας, αφού πέρασαν των κλασσικών μερών, π.χ. σε ένα μαγαζί ή μέσω κοινής παρέας, σήμερα δίνουν και παίρνουν οι γνωριμίες μέσω chat. 


Οι εφαρμογές πολλές με πιο δημοφιλή το Badoo και το Tinder. Εκεί συνήθως θα συναντήσεις ανθρώπους συνήθως  που είτε βαριόντουσαν ένα βράδυ και μπήκαν για να «καυλαντίσουν» και να περάσει λίγο πιο ευχάριστα την ώρα τους, είτε γιατί έχουν σχέση αλλά θέλουν μια περιπέτεια. 

Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί οι άνθρωποι που θα μιλήσουν σε ένα τέτοιο chat, έχοντας στο νου τους ότι θα γνωρίσουν εκεί ένα ιδανικό για αυτούς ταίρι. Βέβαια καταβάθος, αν το σκεφτείς πιο καλά, αυτές οι εφαρμογές δεν διαφέρουν κατά πολύ από το Facebook ή το Instagram.


Και όσο κι αν σε εκπλήσσει, είναι πολλά τα ζευγάρια πλέον που έχουν γνωριστεί έτσι, πίσω από την αρχική “ασφάλεια” που προσφέρει η οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή, και τα πήγαν πολύ καλά. 


Μάλιστα όλο και αυξάνονται οι περιπτώσεις που δύο άνθρωποι που ξεκίνησαν τις πρώτες τους συζητήσεις στο Badoo ή στο Facebook, όταν συναντήθηκαν είχαν τέτοια χημεία, περνούσαν τόσο ωραία μαζί, λες και γνωρίζονταν καιρό, χωρίς να υπάρχει αμηχανία, που η γνωριμία αυτή εξελίχθηκε ακόμη και σε σχέση, σε έρωτα, σε αγάπη. 


Πριν κλείσω αυτό το άρθρο θέλω να σου πω ότι ο έρωτας δεν ξέρεις που και πότε θα σε βρει, αρκεί να είσαι έτοιμος να το δεχθείς και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Σίγουρα είναι διαφορετικά να δεις για παράδειγμα μια γυναίκα έξω και να σου αρέσει και να πας να της μιλήσεις. Εκεί η επαφή είναι πολύ πιο άμεση. Αλλά αν δεις μια όμορφη κοπέλα στο Facebook, τύχει και μιλήσετε, βγείτε και κολλήσεις πάλι με το βλέμμα της; Γιατί να μην προχωρήσεις μαζί της;