7 μυστικά για τέλειο σεξ!

Το σεξ είναι σημαντικό σε  μια σχέση, αφού εκτός από  τη μεγάλη απόλαυση που μας προσφέρει, κάνει καλό στην υγεία,σύμφωνα και με έρευνες.

Ακολουθώντας τα παρακάτω στο sex θα το απολαύσεις όσο ποτέ!

  • Εστίασε την προσοχή σου στο σκηνικό και στο πως θα δείξεις τον εαυτό σου στον παρτενέρ σου. Αν είσαι γυναίκα βάλε τα πιο σέξι εσώρουχά σου ή ζαρτιέρες για να του τραβήξεις την προσοχή και ξεντύσου μπροστά του ενώ δεν το περιμένει. Αν είσαι άντρας πάλι βγάλτα όλα και ξάπλωσε γυμνός δίπλα της. Τα χαμηλά φώτα επίσης βοηθάνε.

  • Δώσε χρόνο στα προκαταρκτικά, ώστε να ξυπνήσουν όλες σας οι αισθήσεις. Αρχίστε τα φιλιά από το λαιμό, το αυτί, και σιγά σιγά η γλώσσα σας να περνάει από παντού, χωρίς  να βαριέστε ή να βιάζεστε να περάσετε στο ψητό.
  • Αφέσου στα χέρια του συντρόφου σου και άστον να κάνει ότι θέλει. Είναι σημαντικό εναλλάξ οι δύο παρτενέρ να παίρνουν τα ηνία στο κρεβάτι και ο άλλος απλά να ακολουθεί. Κράτα τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι σου χωρίς να αγγίζεις τον άλλον.
  • Βάλε λίγο ποικιλία στην σεξουαλική σου ζωή: Μοιράσου τις φαντασιώσεις σου, δείτε πορνό μαζί,χρησιμοποίησε λιπαντικό,κ.τ.λ
  • Ένα στα γρήγορα και στα ξαφνικά: Στείλε μήνυμα πως πρέπει να σε δει αμέσως γιατί δήθεν κάτι έγινε και πες του μόνο από κοντά ότι δεν κρατιόσουν με τίποτα, ως το βράδυ.
  • Μίλα μου βρώμικα:: Σχεδόν στους περισσοτέρους, άντρες και γυναίκες , αρέσουν διαφόρων τύπων λόγια στο κρεβάτι κατά την διάρκεια του σεξ. Για παράδειγμα μπορείτε να πείτε στον άλλον πόσο καλά κάνει αυτό που κάνει, πόσο ωραίο σώμα έχει ή να το κάνετε πιο συγκεκριμένο,να λέτε ναι σε όλα , ή αν δεν μιλάτε οι βαθιοί αναστεναγμοί για τους αμίλητους τύπους είναι άκρως ερεθιστικοί.
  • Κάτι για την αντοχή: Ασκήσου καλά, να τρως υγιεινά και ελαφρά, περιόρισε το αλκοόλ.