3 Ταινίες που δεν πρέπει να δεις μόλις χωρίσεις!

Έχεις μόλις βιώσει ένα χωρισμό και κάθεσαι στο σπίτι, αγκαλιά με το κινητό,με έναν κουβά παγωτό και καμιά πενταριά ταινίες, υποψήφιες! Νιώθεις την μοναξιά να σε πλακώνει και σκέφτεσαι πώς θα ξαναβγείς κάποια στιγμή στον κόσμο των ραντεβού.

ταινίες που δεν πρέπει να δεις όταν χωρίσεις

Για να το διαχειριστείς όλο αυτό αποφασίζεις πολύ σοφά να φας, πρώτα μια πίτσα και μετά δύο κιλά παγωτό. Οπότε και λες θα βάλω ταινίες να ξεχαστώ.

Όσο αφορά την μοναξιά και την βουλιμία  δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι, για να βοηθήσουμε.  Και μεις οι ίδιοι το παλεύουμε χρόνια με τεράστια αποτυχία. Για τις ταινίες όμως, ξέρουμε από ποιες πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία, αν μόλις έχεις χωρίσει!

La La Land

Προσοχή! Απαγορεύεται! Δύο νεαροί καλλιτέχνες ( βλέπε, Ryan Gosling, Emma Stone)προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους στην πόλη των ονείρων, εκείνη είναι ηθοποιός και  εκείνος ασχολείται με την τζαζ.

Συναντιούνται και ερωτεύονται σε ένα Hollywood σχεδόν εκτός χρόνου, το τώρα και το τότε μπλέκονται, σαν να λέμε, πως αυτός ο έρωτας, είναι από πάντα, κινηματογραφικά πράγματα και  μαγεία.

Μια κλασσική αμερικάνικη, ρομαντική ταινία για ονειροπόλες ψυχές. Δίνουν πόνο στο συναίσθημα μαζί με μια νοσταλγική μουσική να ακούγεται από πίσω και να σου σπαράζει την καρδιά.

Και  κάπου εκεί  μπαίνει στη μέση η πραγματικότητα. Ούτε στην ταινία δεν σε αφήνουν να το ζήσεις το love story.

Ο Τιτανικός

Αυτή η ταινία προκαλεί στεναχώρια ακόμη κι αν είσαι σε σχέση, φαντάσου δηλαδή τι θα σου κάνει αν μόλις μπήκες στο club των single. Ελπίζω λοιπόν να μην σε πιάσουν οι αυτοκαταστροφικές σου τάσεις και θελήσεις να την δεις.

Εδώ κάτι ο ΛεονάρντοΝτι Κάπριο, με την ατάκα “Jack, I’vechangedmymind”,  όπου ξεκινάει το ανεκπλήρωτο lovestory, κάτι η ηλικιωμένη Ros, που ρίχνει το διαμαντένιο περιδέραιο στον Ατλαντικό και κάτι η ερμηνεία της Celine Dion στο κλασικό πια My heart will go on, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος για να πέσει στα πατώματα!

Οι Γέφυρες του Μάντισον

Μια καρμική συνάντηση κάπου στην Αϊόβα, στη μέση του πουθενά, αυτός (Clint Eastwood) φωτογράφος του National Geographic, αυτή (Meryl Streep) σύζυγος και μητέρα. Αισθηματικό φουλ με  ερωτική ένταση και πάθος. Σαν να μην μπορούσε τίποτα να συμβεί παρά   να βρει ο ένας τον άλλον, σαν κάθε τους βήμα να τους έφερνε  με βεβαιότητα σε αυτό το μονοπάτι. Τέτοια βεβαιότητα έρχεται μόνο μια φορά στη ζωή του ανθρώπου. Είναι όμως αρκετή για να αλλάξεις δρόμο; Όπως καταλαβαίνεις, θα σου πέσει βαριά η ταινιά!