Single: Ποια πράγματα μας ενοχλούν όταν είμαστε χωρίς σχέση;

Τι συμβαίνει με μας τους ανθρώπους; Όταν είμαστε single ζηλεύουμε όσους έχουν σχέση και όταν είμαστε σε σχέση θέλουμε να μείνουμε μόνοι μας.

single

Μάλλον δηλαδή δεν ξέρουμε τι θέλουμε ή θέλουμε (σχεδόν) πάντα αυτό που δεν έχουμε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Περίεργα όντα εμείς οι άνθρωποι. Όταν λοιπόν ανήκουμε στους single και μάλιστα για αρκετό διάστημα (το αρκετό βέβαια σε κάθε άνθρωπο μπορεί να διαφέρει), τι είναι αυτό που μας ενοχλεί πιο πολύ;

1.Το να βλέπουμε παντού γύρω μας ερωτευμένα ζευγαράκια, που κρατιούνται χεράκι-χεράκι και φιλιούνται όλη την ώρα. Get a room, please! Πόσο να αντέξουμε και μεις που δεν έχουμε κάποιον-α να μας πει “μωρό μου” και να μας πάρει έστω μια αγκαλιά;

2.Ότι μιλάει για μεγάλους έρωτες, γεμάτους στιγμές από πάθος και αγάπη. Ταινίες και τραγούδια τέτοιου είδους, που θα πέσουμε πάνω τους κατά τύχη ή εξεπίτηδες για να παρηγορηθούμε λιγάκι, είναι λίγο επικίνδυνα για την ψυχική μας ηρεμία, γιατί μπορεί να μας ρίξουν σε προσωρινή κατάθλιψη!

3.Αν ανήκετε στην ηλικιακή ομάδα των 25 plus οι γονείς σας σίγουρα θα θέλουν συχνά πυκνά να μάθουν, με πλάγιο τρόπο όπως πιστεύουν ότι το κάνουν, τι γίνεται με την ερωτική σας ζωή και θα προσπαθούν να σας “ανακρίνουν”.

4.Σε συνέχεια του προηγούμενου, με βάση την ηλικία, βλέπεις παντού γύρω σου αρραβώνες,γάμους, εγκυμοσύνες και βαπτίσεις. Και μάλιστα σε καλούν σε όλα αυτά τα μυστήρια και αν πας χωρίς ταίρι σε κοιτάνε περίεργα λες και είναι κακό να είσαι μιας ηλικίας και single.