4 μυστικά του σεξ από τους ειδικούς που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας!

Αυτή είναι η εποχή για διασκέδαση, ελευθερία, νέες αρχές! Η στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι η εσωτερική σας βόμβα «ανθίζει» όταν πρόκειται για αγάπη, σεξ, ραντεβού και σχέσεις.

μυστικά για σεξ

Για αυτό σας έχουμε τα μυστικά του σεξ από τους ειδικούς,που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας. 

1. Αγκαλιάστε την Αυτο-Ευχαρίστησή σας.

Πολλοί άνθρωποι  εξακολουθούν να φοβούνται την αυτό-ικανοποίηση και ευχαρίστηση.  Η αλήθεια είναι όμως ότι η ευχαρίστηση του εαυτού σας έχει κάθε είδους απίστευτα οφέλη.

Ο αυνανισμός οδηγεί σε εσάς να γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας. Θα δώσετε  στον εαυτό σας ό,τι αξίζετε, δηλαδή μια ευχάριστη πινελιά είτε έχετε, είτε όχι σύντροφο. Θα ξέρετε τι σας ευχαριστεί, ώστε να μπορείτε να δείξετε σε κάποιον άλλο. 

Έτσι, με τα παιχνίδια ή χωρίς, ευχαριστηθείτε τον εαυτό σας συχνά. Μελέτες δείχνουν ότι η αυτο-ικανοποίηση μπορεί να αυξήσει τα αισθήματα αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. 

2. Γίνε Kinky μαζί του!

 Γνωρίστε ότι είναι απολύτως εντάξει  να έχετε τις επιθυμίες σας ή  φετίχ και ότι αξίζετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας σε ένα στοργικό και συναινετικό περιβάλλον.

Τολμήστε να πάρετε ό, τι θέλετε! Μπορεί να είναι πραγματικά τρομακτικό να πείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο με πρόσωπο ότι έχετε επιθυμίες εκτός του “φυσιολογικού σεξ “, αλλά θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν είστε ειλικρινείς για τις επιθυμίες σας.

3. Μιλήστε βρώμικα 

Το σεξ υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό, οπότε γίνετε ακόμη πιο τολμηροί μιλώντας βρώμικα. Πείτε στο σύντροφό σας πώς σας αρέσει. Μοιραστείτε μαζί του ότι θέλετε. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και «φωνάξτε» όλες τις βρώμικες επιθυμίες σας. 

Η σεξουαλική συζήτηση συμβάλλει στην τόνωση των μεγάλων αισθήσεων του σεξουαλικού συντρόφου σας – οπότε φανταστείτε πόσο καυτός  θα είναι μόλις του μιλήσετε βρώμικα.

4.Επικοινωνήστε τις ανάγκες σας.

Κανείς από εσάς δεν είναι αναγνώστες μυαλού. Μιλήστε με διαφάνεια για τις προτιμήσεις, τις αντιπάθειες, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Για να έχετε μια πραγματικά οικεία εμπειρία, πείτε στον σύντροφό σας πού θέλετε να σας αγγίξει.

 Όσο πιο άνετα επικοινωνείτε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες, τόσο καλύτερη θα είναι η σεξουαλική σας εμπειρία. Επικεντρωθείτε στην ευχαρίστηση του άλλου. Το σεξ πρέπει να είναι μια σχέση ανιδιοτελούς σύνδεσης με την αγάπη σας, μια στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι ικανοποιούνται οι ανάγκες και οι επιθυμίες του συντρόφου σας.