Μόδα: Τα μεγαλύτερα trends για το φθινόπωρο 2020!


Αν είσαι φανατική της μόδας, η αλλαγή των εποχών δεν έχει καμία σχέση με τον καιρό για σένα, αλλά με την αλλαγή στις τάσεις στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Τώρα που μπαίνουμε στο φθινόπωρο ας δούμε ποια είναι τα μεγαλύτερα trends για το 2020! 

τάσεις μόδας φθινόπωρο 2020

Σοκολατί καφέ

Το χρώμα της σοκολάτας, το brownie, συζητιέται ως ένα must-have χρώμα, που θα δούμε το φετινό φθινόπωρο και που μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα χρώματα, πολύ εύκολα. Δοκίμασέ το με τη μορφή παντελονιού και  σε χοντρό πουλόβερ.

Γάντια

Τα γάντια  με πλούσιο δέρμα, υφές και αποχρώσεις, είναι μια ακόμη τάση, που είδαμε ότι  συνδυάστηκαν με τα πάντα, από φορέματα, έως σακάκια, από Gucci,  Miu Miu και άλλους. Με την πανδημία να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είναι το ιδανικό αξεσουάρ τόσο για στυλ όσο και για ασφάλεια.

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ βρίσκονται στο επίκεντρο ως την μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου του 2020.   Τα πιο περιζήτητα αξεσουάρ που θα δούμε είναι οι αλυσίδες, όχι μόνο ως κοσμήματα αλλά και σαν μέρος των ρούχων.

Στράπλες τοπ

Αν είσαι παιδί της δεκαετίας του ’90, τότε μάλλον θα ενθουσιαστείς, με το στράπλες, που αποτελεί μια ακόμη τάση και γίνεται ξανά μόδα. Τώρα βέβαια θα δεις πιο κομψές και πολυτελείς επιλογές και από μάρκες όπως Saint Laurent. Για το φθινόπωρο σου προτείνυμε να συνδυάσεις ένα στράπλες τοπ με ένα over sized σακάκι και παντελόνι. 

Κοστούμι και φούστα

Τώρα το φθινόπωρο η μόδα, θέλει να συνδυάζεις μάξι δερμάτινη, ιδανικά, δούστα με ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόντατο και σε ζεστά χρώματα, όπως το αγαπημένο μπορντό. Μπορείς να φτιάξεις κι ένα look με σακάκι και φούστα, δημιουργώντας έτσι ένα διαφορετικό, από το κλασσικό, είδος κουστουμιού. Επίσης must σχέδιο είναι εκτός, από τη δερματίνη, τα καρό για φέτος το φθινόπωρο και βέβαια, μην ξεχάσεις το διαχρονικό μαύρο χρώμα!