4 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να κάνετε περισσότερο πρωινό σεξ!

Εντάξει, όταν ο ήχος του ξυπνητηριού ηχεί το πρωί, δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά  μην αφήσετε αυτό να σας εμποδίσει να κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας.

πρωινό σεξ

Όπως το γρήγορο, έτσι και το πρωινό σεξ μπορεί να είναι συναρπαστικό και εντυπωσιακό και σας βοηθά να ξεκινήσετε τη μέρα σας με υψηλό νόημα.

Αυτά δεν είναι τα μόνα οφέλη που προσφέρει το σεξ στο μυαλό και στο σώμα σας. Εδώ σας έχουμε τέσσερις λόγους, για τους οποίους θα πρέπει να κάνετε περισσότερο πρωινό σεξ και να το σκεφτείτε, πριν πάρετε το πρώτο σας φλιτζάνι καφέ.

Είστε ξεκούραστοι και έτοιμοι

Όπως ξέρει οποιοσδήποτε που είχε κάνει σεξ λίγο πριν κοιμηθεί σε μια έντονη εβδομάδα, ένας απίστευτος οργασμός δεν είναι πιθανό να συμβεί εάν αισθάνεστε κουρασμένοι και σε ένταση. Η διέγερση συμβαίνει μόνο όταν είστε χαλαροί και το μυαλό σας είναι καθαρό, χωρίς να κάνει μια διανοητική επανάληψη της αυριανής συνάντησης ή να απορροφά τραγικές ιστορίες στις νυχτερινές ειδήσεις. Πότε είστε πιο ξεκούραστοι και χωρίς άγχος παρά μετά την καταγραφή οκτώ ωρών ύπνου;

Επιπλέον, το πρωί, εσείς και ο σύντροφός σας είστε ήδη άνετοι, ζεστοί και βολικά εκεί δίπλα στο κρεβάτι. Επωφεληθείτε και βελτιστοποιήστε εκείνο τον χρόνο. 

Οι ορμόνες είναι στο πικ

Ο σύντροφό σας μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση την Τρίτη το πρωί από το Σάββατο το βράδυ. Ποιος είναι ο λόγος: Οι άνδρες παράγουν φυσικά περισσότερη τεστοστερόνη το πρωί. Το πρωινό σεξ είναι μια ευκαιρία για αυτόν να αξιοποιήσει την τεστοστερόνη του και ελπίζουμε να επικεντρωθεί περισσότερο στην ευχαρίστηση και εσάς.

Ο εγκέφαλός σας είναι ακόμα στον ύπνο

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν για πρώτη φορά, συνήθως δεν βρίσκονται στο παιχνίδι του σεξ αμέσως. Χρειάζονται μερικά λεπτά τουλάχιστον για να βγουν από κατάσταση ύπνου και να αρχίσουν να λειτουργούν με πλήρες γκάζι. Αυτή η ενδιάμεση περίοδος είναι μια σέξι στιγμή για να ξεκινήσει, το σεξ. 

‘Ετσι αυτές τις πρώτες στιγμές αφύπνισης μια ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε και να συνδεθείτε στο σεξουαλικό παιχνίδι, όταν δεν σκέφτεστε ακόμα τα 100 πράγματα που πρέπει να κάνετε εκείνη την ημέρα.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα ξυπνήσετε και θα τραβήξετε το τηλέφωνό σας για να ελέγξετε το email ή το Facebook σας στο κρεβάτι, μην το κάνετε. Συντονιστείτε με τον σύντροφό σας για μερικά λεπτά, προτού οι ευθύνες της ημέρας αρχίσουν να σας καταναλώνουν.

Θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα χαμόγελο

Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας που θα ξυπνήσετε, ο οργασμός θα απελευθερώσει νευροδιαβιβαστές και χημικές ουσίες όπως η ωκυτοκίνη – επίσης γνωστή ως ορμόνη αγάπης ή αγκαλιάς. Και ενώ αυτές οι χαρούμενες ορμόνες είναι πάντα ευπρόσδεκτες, το να τις ενεργοποιήσετε το πρωί είναι εξαιρετικά ευεργετικό, καθώς σας βοηθάει να έχετε μια φωτεινή διάθεση και να θέσετε ένα θετικό τόνο για το υπόλοιπο της ημέρας σας.