Λόγοι που το αγόρι σου θέλει να μείνει μόνο του!

Όταν μπαίνεις για πρώτη φορά σε μια νέα σχέση, μπορεί να είναι απολύτως φυσικό να αισθανθείς ότι θέλεις να περάσεις πολύ χρόνο μαζί με το νέο σου σύντροφο. Όμως τι γίνεται αν το αγόρι σου θέλει να μείνει μόνο του; 

Σε μια σχέση μπορείς να νιώσεις σαν να είστε στη δική σας μικρή φούσκα και ότι είναι ένα πραγματικά καταπληκτικό και μεθυστικό μέρος. Αλλά σε κάποιο σημείο, η ζωή ξαναρχίζει. Επιστρέφετε, ο καθένας στις δικές σας ρουτίνες, στους δικούς σας ρυθμούς – και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο χώρια. Αν και ο καθένας χρειάζεται χρόνο, αν ο σύντροφός σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο από εσένα, μπορεί να αισθανθείς ότι είναι  κάτι λάθος.

Εξισορροπία του χρόνου μαζί σου και μόνος του

Παρόλο που οι ανάγκες του καθενός με τον καιρό είναι διαφορετικές, θα πρέπει να υπάρχει μια αίσθηση ισορροπίας μεταξύ του χρόνου με τον εαυτό μας και του ζευγαριού. Εάν ο σύντροφός σου επιλέγει πάντα μόνος του να περνάει τον  χρόνο του, αυτό μπορεί να είναι ανησυχητικό σημάδι. Αλλά αν αισθάνεσαι ότι υπάρχει ισορροπία, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο δικός του χρόνος να είναι υγιής.

Μιλάτε ανοιχτά για την ανάγκη του για δικό του χρόνο

Δεν πρέπει να υπάρχει μυστήριο ή αίνιγμα για τον καιρό του συντρόφου σου. Μπορεί να αποτελέσει απειλή για μια σχέση ή αντανάκλαση βαθύτερων ζητημάτων όταν ο προσωπικός χρόνος δεν γνωστοποιείται, όταν χρησιμοποιείται επιθετικά ή ως μορφή έκφρασης, ή όταν λαμβάνεται παρά το άλλο – για να ξεφύγουμε,από κάποιο “φάντασμα”. , ή εξαίρεση,  Αλλά αν είστε και οι δύο ανοιχτοί για τις αντίστοιχες ανάγκες σας για προσωπικό χρόνο και όταν και οι δύο αισθάνεστε άνετα με αυτό, αυτό είναι ένα καλό σημάδι.

Είσαι ακόμα προτεραιότητα

Εφόσον ο προσωπικός χρόνος του συντρόφου σου  δεν σε κάνει να νιώθεις παραμελημένη, τότε πιθανότατα δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι υπερβολικά.Θέλει ο σύντροφός σου να τρέξει ή να συναντηθεί με φίλους για μια μπύρα κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου που συνήθως περνάει μαζί σου;Αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Ωστόσο, αν σε υποβαθμίζει συνέχεια για καφέ ή αργά το βράδυ κάθε σαββατοκύριακο, τότε είναι πιθανώς ένα σημάδι ότι δεν τον ενδιαφέρει ή ότι δεν είσαι πολύ σημαντικό μέρος της ζωής του. Εάν αισθάνεσαι περιθωριοποιημένη ή αγνοημένη, αυτό είναι ένα ζήτημα – αλλά αν πιστεύεις ότι εξακολουθείς να είσαι προτεραιότητα, τότε πιθανότατα έχετε τη σωστή ισορροπία ως ζευγάρι.