3 Απλοί τρόποι για να εκδηλωθεί περισσότερη αγάπη στη ζωή σας!

Πώς θα εκδηλωθεί περισσότερη αγάπη στη ζωή σας; Τα κοινωνικά μέσα είναι γεμάτα δημοσιεύσεις που δείχνουν ότι οι  γυναίκες μπορούν και κάνουν ό, τι θέλουν. Είμαστε οι βασίλισσες της επιτυχίας στις σπουδές μας, στην καριέρα μας, στα παιδιά μας και στα οικονομικά μας.

πώς θα εκδηλωθεί περισσότερη αγάπη στη ζωή σας

Ωστόσο, όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς, μερικές φορές οι γυναίκες υπολείπονται.

Ιδού λοιπόν 3 απλοί τρόποι για να εκδηλωθεί περισσότερη αγάπη στη ζωή σας!

Πώς φέρνουμε καλά πράγματα στη ζωή μας;

Η πράξη της εκδήλωσης σημαίνει τη διάλυση πεποιθήσεων που μας συγκρατούν, ενώ ταυτόχρονα ευθυγραμμίζουμε τον εαυτό μας με τη δόνηση των επιθυμιών μας. Υπάρχει μια συχνότητα σε όλα, έτσι μπορούμε να ευθυγραμμιστούμε με την ενέργεια της αγάπης διανοητικά, σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να ξεκινήσουμε αυτήν τη διαδικασία;

Το πρώτο βήμα είναι να δώσετε προσοχή στις σκέψεις σας. Περιορίστε την αγάπη που εμφανίζεται στη ζωή σας και τις σκέψεις σας γι ‘αυτήν. Πώς αντιδράτε όταν ο φίλος σας λέει, “Είμαι σε μια νέα σχέση”; Είσαι ενθουσιασμένη;  Αν δεν είστε χαρούμενες που ο φίλος σας αρραβωνιάστηκε, διαγράψτε το, από το μυαλό σας  και να είστε εντάξει για αυτό που νιώσατε, για να το ξεκαθαρίσετε. Δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε εάν δεν επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εξετάσει το πλήρες φάσμα των συναισθημάτων μας.

 Τι μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι;

Βεβαιωθείτε ότι η φωλιά σας έχει το σωστό feng shui για αγάπη. Κοιτάξτε μέσα από την κατοικία σας για δίδυμα. Έχετε δύο ίδιους πίνακες; Υπάρχει χώρος στο συρτάρι για τα πράγματα της αγάπης σας; Κάντε χώρο για ό, τι έρχεται.

 Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αισθανθεί.  Πώς σας συμπεριφέρεται ο σύντροφός σας ή οι άντρες γενικότερα; Γράψτε  σημειώσεις για αυτά τα άτομα, σαν ημερολόγιο ή στείλτε μήνυμα ευχαρίστησης: «Γεια σου, μωρό μου. Σε ευχαριστώ πολύ για το μασάζ σήμερα », για παράδειγμα. Έτσι μπαίνουμε στη δόνηση του να αγαπάμε καλά. 

Επίσης, αρχίστε να παρατηρείτε την αγάπη από ένα μέρος χαράς και εκτίμησης. Όταν βλέπετε άτομα που κρατούν τα χέρια, νοιώθετε διανοητικά την ενέργεια τους. Γιορτάστε και απολαύστε το. Για να καλέσετε την αγάπη στη ζωή σας, πάρτε ένα μικρό χτύπημα θετικότητας, χαράς. Ένας πυροβολισμός αγάπης.