Η Emirates προσφέρει οφέλη στους φοιτητές και τις οικογένειές τους για όλο το χρόνο

Άλλη μία φοιτητική σεζόν ξεκινά δυναμικά και η Emirates είναι δίπλα στους διεθνείς φοιτητές, ώστε να μπορούν να βλέπουν τις οικογένειές και τα αγαπημένα τους πρόσωπα συχνότερα και φυσικά να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ταξίδια σε απόλυτους φοιτητικούς προορισμούς, ανακαλύπτοντας τον κόσμο.

emirates φοιτητές

Είτε πρόκειται για ταξίδια πίσω στο σπίτι, είτε για εκδρομές σε μοναδικούς προορισμούς, στα διαλείμματα των φοιτητικών τους υποχρεώσεων, μέσα από την Emirates έχουν τη δυνατότητα:

  • να επωφεληθούν ειδικές εκπτώσεις για Οικονομικές και Διακεκριμένες θέσεις
  • να συμπεριλάβουν μια επιπλέον βαλίτσα, συμπληρωματικά των αποσκευών που δικαιούνται με το εισιτήριό τους
  • για δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας της κράτησής τους, έως και 7 ημέρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι τους.

Επιπλέον, την μοναδική αυτή προσφορά μπορούν να απολαύσουν και η οικογένεια και οι φίλοι κάθε φοιτητή, αρκεί να τον συνοδεύουν σε κάποιο από τα ταξίδια του.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Ινστιτούτο Στατιστικής της UNESCO, εκατομμύρια φοιτητές έχουν επιλέξει να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε ιδρύματα εκτός της πατρίδας τους, με τα στατιστικά να δείχνουν ότι ο αριθμός είναι συνεχώς αυξανόμενος, καθώς οι νέοι είναι όλο και πιο ενημερωμένοι σχετικά με τις επιλογές τους ως προς τα ταξίδια και την εκπαίδευση. Πολλοί διεθνείς φοιτητές επιλέγουν επίσης να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, με τους φίλους τους ή για να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Η Emirates με αυτό τον τρόπο, ως παγκόσμια αεροπορική εταιρεία που συνδέει ανθρώπους και μέρη, ενθαρρύνει τους φοιτητές να εξερευνήσουν περισσότερο τον κόσμο και τους βοηθάει να επισκέπτονται πιο συχνά τις οικογένειές τους, έχοντας την ευελιξία να τροποποιούν την κράτησή τους, σε περίπτωση αλλαγής των ταξιδιωτικών τους σχεδίων.

Για τη νέα προσφορά της Emirates για φοιτητές, προϋπόθεση είναι τα εισιτήρια να έχουν κλειστεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, χρησιμοποιώντας τον κωδικό STUDENT. Όλα τα εισιτήρια έχουν μέγιστη περίοδο ισχύος έως 12 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/studentoffer2020

Οι φοιτητές μπορούν επιπλέον να κερδίσουν μίλια για να εξαργυρώσουν πτήσεις, αναβαθμίσεις και μια σειρά από συναρπαστικές ανταμοιβές, με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα πιστότητας, Emirates Skywards.