Emily in Paris! Η νέα σειρά-φαινόμενο!


Το  Netflix απέκτησε μια νέα, πολλά υποσχόμενη σειρά, την Emily In Paris (Η Έμιλι στο Παρίσι).Ήδη η σειρά αυτή έχει αποκτήσει μεγάλο φανατικό, ειδικά γυναικείο κοινό.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Darren Star, του αγαπημένου μας  Sex and the City. Πρωταγωνίστρια, όπως φαίνεται κι από τον τίτλο είναι η Έμιλι, μια Αμερικανίδα που θα βρεθεί από το Σικαγό στην πρωτεύουσα του φωτός, το Παρίσι, για να  ανανεώσει το γραφείο της εταιρείας της.

Η Έμιλι πρέπει να κάνει μια πολύ καλή εντύπωση, να έρθει κοντά στους καινούργιους συναδέλφους της και να ζήσει περιπέτειες πιο ρομαντικές. Όλα αυτά όμως θα τα πετύχει αν ξεπεράσει το αρχικό της σοκ, όταν μετακομίζει στην γαλλική πρωτεύουσα. 

Και σε αυτή την σειρά η υπεύθυνη για τα ρούχα είναι η  Patricia Field, που ήταν υπεύθυνη στο Sex and the City και στο The Devil Wears Prada. Το γαλλικό στυλ και όλα τα κοστούμια της σειράς σίγουρα πρωταγωνιστούν!

Τα 10  επεισόδια της σειράς γυρίστηκαν στο Παρίσι πριν την πανδημία, οπότε δεν θα μπορέσουμε σε αυτό το κομμάτι να ταυτιστούμε καθόλου με την Έμιλυ και την ζωή της.

Βλέπουμε στη σειρά ένα κορίτσι, κλασσική Αμερικανίδα, που θα βρεθεί στην Ευρώπη και δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα τις διαφορές των δύο πολιτισμών.

Η Emily θα δούμε ότι είναι μια σκληρά εργαζόμενη, αλλά δεν θα δούμε τις συνέπειες της δουλειάς της στην ζωή της σε προσωπικό επίπεδο. Θα λέγαμε μάλλον. πως μοιάζει να μην έχει προσωπικό χρόνο,αφού ότι ζει όταν δεν είναι στο γραφείο, είναι για αυτήν κάτι σαν έμπνευση για να δημιουργήσει καμπάνιες για ακριβά ξενοδοχεία και στρώματα. 

Είναι μια αισιόδοξη κοπέλα, και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό αν το δεις σαν μια σειρά προσαρμοσμένη για την εποχή του Instagram και των  influencers.

Πρόκειται πάντως για την σειρά, που όλοι μιλάνε τελευταία, κι έτσι η 31χρονη πρωταγωνίστρια, Lily Collins.προχώρησε σε μια δήλωση σχετικά με την Έμιλυ που υποδύεται, λέγοντας ότι η Emily είναι γύρω στα 22 μιας και μόλις έχει τελειώσει το κολέγιο.  Αυτό όμως δεν άρεσε και πολύ στους φαν: «22 και η πρώτη της δουλειά είναι στο εξωτερικό; Και όλα αυτά ενώ έχει προλάβει να κάνει και… Master; Πρόσεχε λίγο με αυτά που λες Lily», έγραψε κάποιος.