4 Δραστηριότητες για τον ελεύθερο χρόνο σου.

Ο ελεύθερος χρόνος που έχουμε στο σπίτι μπορεί για κάποιους να περνάει εύκολα, γρήγορα και όμοφα, αλλά για κάποιους άλλους περνάει πολύ αργά και βαρετά. Εδώ θα βρεις 4 δραστηριότητες για τον ελεύθερο χρόνο σου!

Μπορεί να θες κι εσύ να κάνεις πολλά ενδιαφέροντα και δημιουργικά πράγματα όταν δεν θα έχεις μαθήματα να παρακολουθήσεις ή δουλειά, όμως όταν θα βρεις επιτέλους λίγο χρόνο, να βαριέσαι απίστευτα να ασχοληθείς με το οτιδήποτε.

Ο  χρόνος που έχεις στο σπίτι χωρίς υποχρεώσεις είναι μια ευκαιρία για τον εαυτό σου. Όμως αν απλά λιώσεις  βλέποντας Netflix, είναι στην ουσία χαμένος χρόνος.

Γι’ αυτό σήκω από το κρεβάτι σου και διάβασε την παρακάτω λίστα με όσα μπορείς να κάνεις για να αξιοποιήσεις λίγο καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο!

1. Περπάτημα

Παρά τα προφανή καρδιαγγειακά οφέλη, το περπάτημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσει το κεφάλι σου και γιατί όχι απλά να απολαύσεις την ύπαιθρο. Μπορείς να περπατήσεις στο τοπικό σου πάρκο ή απλά  στη γειτονιά σου μετά το φαγητό. Τα οφέλη είναι τα ίδια και είναι δωρεάν. 

2. Κηπουρική

Μπορείς να αποκτήσεις αν θέλεις έναν πιο «εξοχικό τρόπο ζωής», ακόμη κι αν είσαι παιδί της πόλης. Στο μπαλκόνι σου ή στον κήπο της πολυκατοικίας φύτεψε ντομάτες, φράουλες κι ότι άλλο φρούτο θέλεις. Έτσι θα  μειώσεις και  τον λογαριασμό των  παντοπωλείων και των σούπερ μάρκετ. Σίγουρα είναι ένα ενδιαφέρον χόμπι.

3.Φωτογραφία

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε ακριβές κάμερες. Πολλά smartphone μπορούν τώρα να τραβήξουν μερικές πολύ ωραίες φωτογραφίες και μπορείς πάντα να κάνεις αναβάθμιση αργότερα. Εάν έχεις το πάθος για την φωτογραφία, μπορείς να πουλήσεις τις εικόνες σου σε ιστότοπους όπως το iStockphoto και να κερδίσεις μερικά επιπλέον χρήματα στη διαδικασία. 

 4.Χορός

Εκτός του ότι είναι μια υπέροχη μορφή άσκησης, ο χορός είναι έντονα εκφραστικός, επιτρέποντάς σου να απελευθερώσεις την έντασή σου ενώ ασκείσαι. Μάθε συγκεκριμένα στυλ χορού, όπως Salsa, Latin ή Hip Hop στο YouTube ή σε ιστότοπους όπως το LearntoDance και το The Dance Store Online.