Οι τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2020!

Αν σου αρέσει να παρακολουθείς θέματα για την μόδα και την ομορφιά, σου έχουμε ετοιμάσει εδώ στο Youthspot, τις τάσεις στα νύχια για το φθινόπωρο 2020!

Θέλεις κι εσύ να πειραματίζεσαι με το προσωπικό σου στυλ κάθε τόσο; Ένας πολύ καλός τρόπος τότε είναι να βάψεις τα δάχτυλα των χεριών ή και των ποδιών σου, με ένα trend-χρώμα.

Ακόμη κι αν είσαι κλασσική fun του γαλλικού μανικιούρ, θα βρεις νέους τρόπους για να το ανανεώσεις, μένοντας στα στάνταρ σου. 

Συνέχισε παρακάτω για να ανακαλύψεις όλες τις φετινές τάσεις για φθινόπωρο 2020 και να εμπνευστείς με τις νέες αποχρώσεις και τα κομψά σχέδια.

Καρό νύχια

Το καρό φαίνεται να είναι παντού αυτή τη στιγμή σαν μια ακόμη τάση. Μιμήσου κι εσύ το δημοφιλές καρό ύφασμα στις άκρες των δακτύλων σου, για να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Ένα χαρακτηριστικό νύχι

Απελευθέρωσε απαλά τη δημιουργικότητά σου με ένα μόνο χαρακτηριστικό νύχι. Σε αυτή την τάση, βάφουμε όλα εκτός από ένα από τα νύχια μας,σε ένα χρώμα της επιλογής μας. Το ένα νύχι που έχουμε αφήσει, το κάνουμε να ξεχωρίζει, επιλέγοντας για παράδειγμα ένα μεταλλικό χρώμα ή κάποιο άλλο μοτίβο. Οι επιλογές είναι ατελείωτες!

Animal prints

Είναι μια από  τις κορυφαίες  τάσεις, του φθινοπώρου. Μπορείς να διαλέξεις leopard print, chettah ή αν θες να πρωτοτυπήσεις cow print.

Διπλό γαλλικό

Είναι μια σύγχρονη παραλλαγή του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ. Αν και θα λατρεύουμε πάντα ένα καλό γαλλικό μανικιούρ, η προσθήκη μιας επιπλέον γραμμής είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να φτιάξουμε τα νύχια μας αυτή την σεζόν.

Γεωμετρικά σχέδια


 Αυτός ο σχεδιασμός έχει να κάνει με αιχμηρές γραμμές και έντονα σχήματα. Μην φοβάσαι να γίνεις πραγματικά δημιουργική εδώ με διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχι.

Graphic Detail

Διάλεξε χρώματα σε αντίθεση και δοκίμασε στο χέρι σου, απλά σχήματα και μοτίβα, ακόμη και στο σπίτι. Ίσως θελήσεις να απευθυνθείς σε μια τεχνίτρια νυχιών, αν θέλεις ένα πιο περίπλοκο σχεδιασμό.