Τι απογειώνει κάθε ζώδιο στο σεξ!

Οι προτιμήσεις και αυτά που ανάβουν το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι, μπορούν να είναι σίγουρα διαφορετικά. Κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά και θέλει άλλα πράγματα σε μια σχέση και στον σεξουαλικό τομέα.

Εδώ θα δούμε με την βοήθεια των άστρων, πώς θα πάτε την σχέση σας, σε άλλο επίπεδο, μαθαίνοντας τι απογειώνει κάθε ζώδιο στο σεξ!

Κριός

Γυναίκα: Οι γυναίκες Κριοί προτιμούν το πιο άγριο και απελευθερωμένο σεξ, χωρίς να το πολυσκέφτονται. Τους αρέσει η ανεξαρτησία και η ελευθερία κινήσεων, ακόμη κι αν έχουν χρόνα σχέση, οπότε για να την  απογειώσεις στο σεξ, χρειάζεται μπόλικη λίμπιντο για να μην ξενερώσουν. 

Άντρας: Οι άντρες Κριοί χαρακτηρίζονται για το ταμπεραμέντο τους  και  ψάχνουν για το άλλο τους μισό στη ζωή και στο κρεβάτι εως ότου το βρουν. Τότε δίνονται ψυχή και σώμα.

Μυστικό: Οι Κριοί είναι πολύ ευαίσθητοι και για να τους φέρεις  σε ερωτική όρεξη, δοκίμασε τα χάδια.Παίξε με τα μαλλιά τους και κάνε τους απαλό μασάζ.

Ταύρος

Γυναίκα: Οι γυναίκες Ταύροι, είναι από τις δύσκολες και πρέπει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Μόνο έτσι θα σου δοθεί απόλυτα.

Άντρας: Ο άντρας Ταύρος είναι πιστός και πολύ παθιάρης .  Ούτε αυτός είναι πολύ εύκολος, αλλά σίγουρα θα περάσεις καλά δίπλα του ή πάνω του, οπουδήποτε. 

Μυστικό: Για τον άντρα Ταύρο καλό φαγητό και καλό κρεβάτι πάνε μαζί.  Αν θες ένα μοναδικό σεξ, φτιάξε ένα γεύμα μόνο για δύο και δείξε του με πολλά και αισθησιακά φιλιά, πόσο τον θες. 

Δίδυμος

Γυναίκα: Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι  πολύπλοκες και αλλάζουν εύκολα γνώμη και διάθεση. Έτσι και στο κρεβάτι  η γυναίκα Δίδυμος μπορεί να σου πει ότι είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα πάντα και στον επόμενο να έχει άπειρες αναστολές. Αν  όμως την γοητευσείς και  σε αγαπήσει πραγματικά, τότε μπορεί μέχρι και να αλλάζει  ρόλους στο σεξ . 

Άντρας: Ο άντρας Δίδυμος είναι ένας Καζανόβας. Για αυτό και θέλει στο σεξ να έχει το πάνω χέρι.

Μυστικό: Δώσε έμφαση στην περιποιήση  του πάνω μέρος του σώματός του και κατόπιν πήγαινε  πιο χαμηλά. Μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά και το ίδιο ζήτα κι από αυτόν.

Καρκίνος

Γυναίκα: Η γυναίκα Καρκίνος θέλει να νιώσει την αγάπη πριν προχωρήσει παρακάτω … Η διάθεσή της και στο σεξ αλλάζει εύκολα αλλά σπάνια θα αρνηθεί να το κάνει, αφού  για εκείνη κάθε φορά είναι μια ευκαιρία να έρθει ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό της. 

Άντρας: Ο άντρας Καρκίνος είναι κι αυτός αγαπησιάρης, έχει πολύ πάθος στο κρεβάτι και θα σε γεμίσει με  χάδια, φιλιά και αγκαλιές. 

Μυστικό : Οι γυναίκες αλλά και οι άντρες Καρκίνοι το γαλλικό φιλί.

Λέων 

Γυναίκα: Η γυναίκα Λιοντάρι είναι εγωίστρια και βάζει τον εαυτό της πάνω απ’ όλα! Στο κρεβάτι όμως, είναι εντελώς αντίθετη και στα δίνει όλα !

Άντρας: Ο άντρας Λέων είναι κι αυτός φουλ εγωιστής και δεν δίνει θα μείνει και πολύ στα  προκαταρκτικά. Όμως αν θέλει γίνεται ευγενικός και ευαίσθητος, ιδίως  αν τον πιάσουν τα κέφια του, τότε  θα μείνεις ώρες κάτω από τα σεντόνια. 

Παρθένος

Γυναίκα: Η γυναίκα Παρθένος θέλει την τελειότητα σε κάθε τομέα. Έτσι δεν επαναπαύεται ποτέ και θα δοκιμάσει όλα τα κόλπα για ανανέωση στη σχέση και στο κρεβάτι της. Είναι επίσης πιστή.

Άντρας: Ο άντρας Παρθένος θέλει κι εκείνος την τελειότητα. Το σεξ είναι στις προτεραιότητές του. Επίσης πιστός. 

Μυστικό: Δοκίμασε  στάσεις που ευνοούν την άμεση επαφή των βλεμμάτων και του αγγίγματος. 

Ζυγός

Γυναίκα:  Η γυναίκα Ζυγός τα δίνει όλα για την αγάπη  και το σεξ, ενώ θα κάνει τα πάντα για να είναι μέσα στο πάθος η ερωτική σας ζωή. 

Άντρας: Ο άντρας Ζυγός είναι ρομαντικός και παθιάρης. Μόλις βρει το ταίρι του θα τα δώσει όλα στο σεξ και με εναλλαγές. Αν θες να τον κερδίσεις στα σίγουρα μοιράσου μαζί του, τις φαντασιώσεις σου.

Σκορπιός

Γυναίκα: Στην γυναίκα Σκορπιό αρέσουν οι  εκπλήξεις στο κρεβάτι και να βάζει φαντασία. Αν σε αγαπήσει αληθινά, δένεται μαζί σου ψυχή και σώμα.

Άντρας: Στο κρεβάτι θα εκραγείς μαζί του. Από τα πιο ερωτικά ζώδια.  Δεν  θα βαρεθείς ποτέ, αφού είναι κύριο μέλημα του να σε ικανοποιεί.

Τοξότης

Γυναίκα: Οι γυναίκες στο ζώδιο του Τοξότη πέφτουν εύκολα από τα βέλη του έρωτα! Η γυναίκα  Τοξότης  θα τα δώσει όλα στο σεξ για τον σύντροφό της αλλά και την ίδια. 

Άντρας: Ο άντρας Τοξότης θέλει να μαθαίνει νέα κόλπα στο σεξ  και δεν λέει όχι στην πράξη εκτός κρεβατιού ή και σπιτιού! Είναι καλός εραστής και για να σε τρελάνει ερωτικά,  θα ψάξει κάθε  σπιθαμή του κορμιού σου. 

Αιγόκερως

Γυναίκα: Η γυναίκα Αιγόκερως θέλει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής της και ειδικά στο σεξ! Όταν κάνει   σοβαρή σχέση, θα κάνει και τα πάντα για να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Για να ρίξει το άλλο της μισό στους μεγαλύτερους καυγάδες, θα χρησιμοποιήσει σίγουρα ως μέσο, το καλό κρεβάτι.

Άντρας: Ο άντρας Αιγόκερως ξέρει να κάνει έρωτα στο έπακρο, χρησιμοποιώντας κάθε του αίσθηση. Μπορεί στην αρχή της σχέσης σας να μην υπάρχει χημεία, αλλά μην αγχωθείς, θα το βρείτε και μετά δεν θα τον χορταίνεις. 

Υδροχόος

Γυναίκα: Η γυναίκες του ζωδίου χαρακτηρίζονται για τρία πράγματα,  την ανεξαρτησία, τις αναστολές και τον παλαιομοδίτικο τρόπο σκέψης. Η γυναίκα Υδροχόος, θέλει να έχει την ελευθερία της και να μην καταπιεστεί ποτέ στο κρεβάτι, κάνοντας κάτι που δεν της αρέσει!

Άντρας: Το κρεβάτι με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και kinky. Ο άντρας του ζωδίου αυτού θέλει να σε κυριεύσει σωματικά. Του αρέσει το απρογραμμάτιστο και  ξαφνικό σεξ. 

Ιχθείς

Γυναίκα: Η γυναίκα Ιχθύς είναι  ρομαντική και ευαίσθητη. Μπορεί ένα άγγιγμα να την ανάψει και να την ερεθίσει. Δεν ζητάει πολλά στο σεξ για να ικανοποιηθεί. 

Άντρας: Ο Ιχθύς άντρας είναι κι αυτός ρομαντικός, αλλά και ερωτικός. Θεωρεί το σεξ, πέρα από σαρκική απόλαυση και μια πνευματική ένωση. Του αρέσει να πειραματίζεται και έχει πολύ φαντασία.