3 Λόγοι που είναι ok, να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού!

Τα πρώτα ραντεβού είναι συνήθως αδέξια, περιλαμβάνουν κάποιο ποτό ή γεύμα που δεν προτιμάς να μοιραστείς με έναν ξένο και υπάρχει πάντα αυτή η ερώτηση στο μυαλό και των δύο σας: Θα κάνουμε σεξ αργότερα;

Το σεξ κατά την πρώτη συνάντηση μπορεί να μην είναι το πιο παραδοσιακό πράγμα, αλλά αν είστε και οι δύο έτοιμοι και ενθουσιασμένοι, θα μπορούσε να είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε μια φανταστική βραδιά.

Ιδού λοιπόν 3 λόγοι που είναι ok, να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού!

1. Το σεξ κατά την πρώτο ραντεβού οδηγεί συχνά σε εκπληκτικές σχέσεις.

Όταν υπάρχει χημεία, είναι αδύνατο να αγνοηθεί. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2019, περισσότερες από τις μισές γυναίκες είχαν κάνει σεξ στο πρώτο ραντεβού. Αυτό δεν είναι εντελώς ένα περιστασιακό αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν οι δύο μπείτε στο mood με την πρόθεση να μην ξαναδείτε ο ένας τον άλλον, η μοίρα έχει έναν αστείο τρόπο να δουλέψει. Η μελέτη του Match’s Singles in America διαπίστωσε ότι το 2016  το 25% των σχέσεων ξεκίνησε από ένα βράδυ.

2. Η σύνδεση στην αρχή  πιθανώς δεν θα απενεργοποιήσει τον σύντροφό σας.

Μια ακόμη δημοσκόπηση του 2013 διαπίστωσε ότι το 83% των γυναικών πιστεύουν ότι οι άνδρες θα σκέφτονται λιγότερο για μια γυναίκα που κάνει σεξ αμέσως. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η πλειοψηφία των ανδρών – το 67 % – των ερωτηθέντων – υποστηρίζουν ότι δεν το κάνουν. Και αυτό είναι καλό, γιατί χρειάζονται δύο στο τανγκό. Όποιος θα σας κρίνει ότι κοιμάστε μαζί τους είναι υποκριτής.

3. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό!

Το σεξ κατά το πρώτο ραντεβού σημαίνει ότι θα εξερευνήσει ό ένας το σώμα του άλλου, θα ζήσετε μαζί μια οικειότητα με και, ελπίζουμε, να νιώσετε καταπληκτικά. (Μιλώ για οργασμούς φυσικά.) Αλλά ειλικρινά, αυτό είναι – δεν χρειάζεται να σημαίνει τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Το σεξ δεν θα λειτουργήσει αυτόματα ως ώθηση στο νέο σου φλερτ να αρχίσει σχέση μαζί σου ή να σε ερωτευτεί.  Αν λοιπόν υπάρξει σύνδεση μην ανησυχήσεις ή αγχωθείς να συμφωνήσεις να αρχίσετε μια πραγματική σχέση με αυτό το άτομο, αν αυτό δεν είναι αυτό που θέλεις.

Μην ξεχνάς ότι η απόφαση για σεξ είναι προσωπική, ανάλογα με παράγοντες, που κυμαίνονται από το πόσο καλά πηγαίνει το πρώτο ραντεβού στο δικό σου  επίπεδο άνεσης για τα πρώτα στάδια. Ό, τι κι αν αποφασίσεις, εμπιστεύσου ότι είναι η σωστή επιλογή.