Netflix και καραντίνα! 3 ταινίες που θα μας βάλουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα

Με περισσότερες κρύες χειμωνιάτικες νύχτες στον ορίζοντα και πολλούς περιορισμούς λόγω κορωνοϊύ, το Netflix θ’ αποτελέσει απόδραση για πολλούς ανθρώπους.

Netflix και καραντίνα λοιπόν και για να δούμε ποιες είναι οι ταινίες που θα μας βάλουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Και ευτυχώς, όποιος χαλαρώνει με το Netflix,  δεν θα έχει καμία έλλειψη επιλογών, με μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπες ταινιές και παλιές αγαπημένες διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Ακολουθεί μια λίστα με τις κορυφαίες επιλογές μας, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο κύλισης και περισσότερο χρόνο παρακολούθησης χριστουγεννιάτικων ταινιών!

Χριστούγεννα εξ’ ουρανού

Η Έρικα είναι μια υποδειγματική βοηθός της βουλευτού Μπράντφορντ, αφοσιωμένη στην δουλειά της και “παιδί για όλες τις δουλειές”. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η βουλευτής αποφασίζει να την στείλει σε ένα τροπικό νησί, για να κλείσει την αεροπορική τους βάση.

Αυτό που δεν ξέρει η Έρικα πριν φτάσει στο νησί, είναι τη μεγάλη φιλανθρωπική παράδοση, που γίνεται στη βάση και το πόσο καλόκαρδοι είναι όλοι οι άνθρωποι. Ο γοητευτικός όμως αεροπόρος, Άντριου, που αναλαμβάνει να την ξεναγήσει, φαίνεται να προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη! Θα σωθεί τελικά η χριστουγεννιάτικη παράδοση ;

A wedding for Christmas

Η καλύτερη διοργανώτρια γάμων του Λος Άτζελες, Χέιλι, θα κληθεί να αναλάβει προσωπικά την προετοιμασία του γάμου της αδερφής της, την τελευταία στιγμή και μάλιστα για την ημέρα των Χριστουγέννων. Η αδερφή της επιθυμεί από παλιά να παντρευτεί στη φάρμα του παππού τους. 

Η φάρμα όμως έχει πουληθεί σε άγνωστο αρχικά ιδιοκτήτη. Η Χέιλι φτάνοντας στην μικρή πόλη, όπου βρίσκεται η φάρμα, θα έρθει αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη, που θα της αλλάξει την ζωή. Θα πρέπει όμως να μπορέσει για αρχή να αποβάλει την σνομπ συμπεριφόρα της, προς τους κατοίκους. Θα καταφέρει να ετοιμάσει τον γάμο της αδερφής της ώστε να είναι όπως τον ονειρεύτηκε;

Ραντεβού στις γιορτές

Η Σλόουν έχει χωρίσει πριν έξι μήνες, είναι μόνη τα Χριστούγεννα και η οικογένειά της προσπαθεί σκληρά να της βρει κάποιο ταίρι, ενώ την κριτικάρουν για το ντύσιμό της και τις πολλές ώρες που περνάει στο σπίτι. Και ο Τζάκσον είναι ελεύθερος, όμως δεν τον έχει πάρει από κάτω. Αντιθέτως βγαίνει με μια νέα κοπέλα, η οποία όμως στο τρίτο κιόλας ραντεβού τους, τον καλεί να περάσει μαζί με τους γονείς της, τα Χριστούγεννα.

Η βραδιά για την Σλόουν και τον Τζάκσον δεν θα είναι πολύ ευχάριστη. Λίγο μετά θα γνωριστούν και θα συμφωνήσουν να είναι ο ένας το ραντεβού του άλλου, για όλες τις γιορτές, όλου του χρόνου. Η Πρωτοχρονιά θα τους βρει λοιπόν μαζί κι έτσι θα ξεκινήσει μια περίεργη “φιλική” σχέση μεταξύ τους. Θα προχωρήσει όμως αυτή η γνωριμία ή δεν θα έχει αίσιο τέλος το ραβεντού των γιορτών;