Ανούσιες δικαιολογίες που θα ακούσεις από έναν άντρα για το προφυλακτικό

Η νέα γενιά είναι κοινό μυστικό πως δεν είναι και πολύ fun της χρήσης του προφυλακτικού.Οι άντρες σήμερα των ηλικιών 20 με 30, ειδικά, πιστεύουν ότι με τη μέθοδο του τραβήγματος, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για εγκυμοσύνη.

Και όσο αφορά τα αφροδίσια νοσήματα φαίνεται πως δεν υπάρχει  ιδιαίτερη ενημέρωση και πληροφόρηση. Επίσης οι πιο πολλοί είναι εντελώς σίγουροι για το ερωτικό παρελθόν της κοπέλας τους, από την άποψη, ότι στην περίπτωση που δεν πάρεις τις κατάλληλες προφυλάξεις, ειδικά με ένα άτομο που δεν τον ξέρεις τόσο καλά ή δεν έχει κάνει εξετάσεις, παίρνεις και ένα μικρό ρίσκο για την υγεία σου.

Ας περάσουμε λοιπόν στις δικαιολογίες των αντρών. Η πιο συνηθισμένη που θα ακούσεις είναι να μην αγχώνεσαι γιατί είμαι εντάξει και δεν έχω τίποτα. Όμως το κακό είναι πως υπάρχουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα.

Επίσης πολλοί άντρες την στιγμή που θα έχει ανάψει το πάθος μεταξύ σας και λίγο πριν το σεξ, επειδή μάλλον δεν το είχαν στο μυαλό τους ότι θα γίνει κάτι, δεν είχαν προνοήσει, έτσι σου λένε ότι δεν θα γίνει κάτι για μια φορά χωρίς προφυλακτικό.

Ακόμη μια συχνή δικαιολογία που θα ακούσεις από το στόμα ενός άντρα είναι πως θα τραβηχτεί πριν τελειώσει, γιατί ξέρει από αυτά πολύ καλά, άρα δεν υπάρχει και λόγος να αγχώνεσαι (έτσι θα σου πει).

Τέλος οι άντρες ισχυρίζονται πως το σεξ χωρίς προφυλακτικό είμαι πολύ καλύτερο, γιατί έρχεστε σε άμεση επαφή, οπότε θα το απολαύσετε σε πολύ πιο μεγάλο βαθμό και οι δύο.