Σε θέλει ή όχι; Ποια σημάδια στέλνουν οι γυναίκες όταν γουστάρουν!

Αν δεν το έχεις και πολύ στο φλερτ με τις γυναίκες, και μερικές φορές ας πούμε μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις αν όντως μια γυναίκα σε κοιτάζει και περιμένει την πρώτη κίνηση από σένα, τότε είσαι στο κατάλληλο θέμα!

Βέβαια φταίμε λίγο και εμείς, γιατί μας αρέσει ορισμένες φορές να στέλνουμε μπερδεμένα μηνύματα σε σας τους άντρες και να σας ταλαιπωρούμε λίγο! Για να είσαι όμως ο σωστός ο κυνηγός, αλλά και για να διατηρήσεις το αρχικό μυστήριο που είναι πολύ καλό να υπάρχει, σου έχουμε τα σωστά tips.

Ποια σημάδια λοιπόν θα πρέπει να προσέξεις, για να μας μάθεις λίγο καλύτερα, να ξέρεις ότι όντως σε γουστάρει μια γυναίκα αλλά και να μη λες μετά ότι είμαστε από άλλο πλανήτη;

Αν σε θέλει μια γυναίκα, θα το δείξει και μέσω των κινήσεων της. Εξάλλου όπως θα έχεις ακούσει και εσύ η επικοινωνία μας αποτελείται κατά πιο μεγάλο ποσοστό από την γλώσσα του σώματος, παρά από την ομιλία μας. Έτσι ότι νιώθουμε το δείχνουμε με τις κινήσεις μας. Το παιχνίδι με τα μαλλιά, το δάγκωμα των χειλιών και το χαμόγελο μπορούν να πούνε πολλά.

Ένα ακόμη σημάδι είναι το να θέλει να μάθει πράγματα για σένα. Με τι ασχολείσαι, πως περνάς τον χρόνο σου και να θέλει επίσης να γνωρίσει τους φίλους σου. Ειδικά αν θέλει να μάθει αν έχεις σχέση ή όχι, είναι σίγουρα σημάδι ότι ενδιαφέρεται για σένα ερωτικά.

Για να τσεκάρεις ότι σε γουστάρει μια γυναίκα, μπορείς να δοκιμάσεις να την κάνεις να ζηλέψει, χωρίς να το παρακάνεις βέβαια. Όταν θα μιλάς με άλλες γυναίκες και εκείνη σας παρατηρεί με πολύ προσοχή και έρχεται να μπει στην παρέα, σημαίνει ότι θέλει να ψυχολογήσει την άλλη και να καταλάβει τι παίζεται μεταξύ σας.

Και βέβαια ένα από τα πιο ξεκάθαρα σημάδια ότι μια γυναίκα σε σκέφτεται και σε θέλει πολύ είναι να σε αγγίζει τυχαία , στο χέρι σου συνήθως, όταν είστε μαζί και μιλάτε. Υποσυνείδητα δηλαδή, επιδιώκει με αυτή την επαφή να έρθει πιο κοντά σου.