Local Event on Education | 11 Δεκεμβρίου από το BEST Thessaloniki

Φέτος, το BEST Thessaloniki διοργανώνει για 4η φορά το Local Event on Education, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου με θέμα το “Online Learning”. 

Τι είναι όμως το Local Event on Education; 

Πρόκειται για μια ημερίδα αφιερωμένη στην εκπαίδευση, στην οποία συμμετέχουν φοιτητές Πολυτεχνείου και ΣΘΕ και καθηγητές του ΑΠΘ μαζί με επαγγελματίες του χώρου. Όλοι μαζί συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις για θέματα και προβληματισμούς που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία στο πανεπιστήμιο και διαμορφώνουν προτάσεις και λύσεις για την αναβάθμισή της. 

Με το πέρας της ημερίδας, τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης θα συγκεντρωθούν και θα δημοσιευθούν με τη μορφή έρευνας, έτσι ώστε να γνωστοποιηθούν σε ολόκληρη την Πανεπιστημιακή κοινότητα! 

Στη φετινή ημερίδα θα παρουσιαστεί με ποιον τρόπο το Online Learning εφαρμόζεται ήδη στο Πανεπιστήμιο και μέσω της συζήτησης θα διερευνηθεί το πώς αυτή η μέθοδος διδασκαλίας θα μπορούσε να βελτιωθεί και να βρει περαιτέρω εφαρμογή στα δεδομένα του ΑΠΘ. 

Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία! 

Η σελίδα του event στο facebook: https://www.facebook.com/events/386438652632913 Δήλωσε συμμετοχή στο https://bit.ly/LEoEapp μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου!