Προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα στο αγόρι σου!

Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να δώσετε στο αγόρι  σας ένα δώρο. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά γνωρίζετε το φίλο σας, όταν οι διακοπές κυλούν, είναι σαν να σκέφτεστε με το μυαλό του και τι θα του άρεσε πραγματικά.

Κάθε χρόνο, παλεύετε να επισημάνετε ένα μόνο στοιχείο που καλύπτει τέλεια την προσωπικότητά του, τα ενδιαφέροντά του και φυσικά να έχει μια μικρή ένδειξη ρομαντισμού. Αλλά μετά, μόλις τελειώσουν οι διακοπές, θα δείτε εκατό πράγματα που θα είχε αγαπήσει και θα χτυπηθείτε με ένα κύμα ενοχής διακοπών. Ναι, το έχουμε πάθει όλοι αυτό! 

Έτσι για να σας βοηθήσουμε να παραλείψετε όλο αυτό το άγχος, ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Σε αυτή τη λίστα, θα βρείτε χριστουγεννιάτικα δώρα που είναι σίγουρο ότι θα λατρέψει το boyfriend σας.

1. (Eρωτικές) κάρτες από τα χεράκια σου

Αν πιάνει το χέρι σου, είναι πανεύκολο να φτιάξεις κάρτες και να του τις κάνεις δώρο. Εάν δε, έχεις το θάρρος –που υποθέτουμε ότι το έχεις, αφού το αγόρι σου είναι-, μπορείς να του φτιάξεις πιο προσωπικές κάρτες και να διαλέξει για παράδειγμα πέντε από τις δέκα. Πρωινό στο κρεβάτι, ένα φιλί στο αγαπημένο του σημείο και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς, είναι μερικές από τις επιλογές σου.

2. Δείπνο για δύο

Νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από φαγητό με τον αγαπημένο σου, κεριά, συζήτηση και μετά σεξ. Εάν έχεις χώρο δικό σου και μπορείς να μαγειρέψεις-εντάξει, παρήγγειλε από το κινέζικο ή την πιτσαρία στη γωνία ή μαγείρεψέ του την σπεσιαλιτέ σου. Μετά μπορείτε να χαλαρώσετε με ένα ποτάκι και μουσική.

3. Άλμπουμ με φωτογραφίες σας

Μπορείς να κάνεις χίλια δυο πράγματα! Να εκτυπώσεις φωτογραφίες σας σε όλες τις φάσεις της σχέσης. Από το πρώτο ραντεβού μέχρι και σήμερα. Αν είστε πολύ καιρό μαζί μπορείς να προσθέσεις κάποιες φωτογραφίες και των δύο σας όταν ήσασταν πιο μικροί σε ηλικία.  Και βέβαια μπορείς να κολλήσεις μικρά πραγματάκια που θυμίζουν δικές σας στιγμές όπως  ένα αποξηραμένο λουλούδι απ΄την ανθοδέσμη που σου αγόρασε (είμαι σίγουρη ότι την έχεις κρατήσει), ένα εισιτήριο από το πρώτο σας σινεμά , κλπ…, να ψεκάσεις μία σελίδα με το άρωμά σου και να είναι το άλμπουμ σας. Πολύ ρομαντικό και αληθινό!

4. Ένα σκυλάκι/γατάκι/Ιγκουάνα/ψαράκι  από φιλοζωική οργάνωση

Κάνεις καλό, δίνεις αγάπη σε μια ψυχούλα και θα είναι και ένα μεγάλο τεστ για τη σχέση σας. Βασική προϋπόθεση να ξέρεις ότι μπορεί και θέλει να το φιλοξενήσει σπίτι του και ότι δεν θα το παρατήσει σε δέκα μέρες.

Τώρα αν δεν είναι ούτε sexmaniac (κατηγορία πρώτη), ούτε καλοφαγάς (κατηγορία δεύτερη),  ούτε ευαίσθητος (κατηγορία τέταρτη), ούτε φιλόζωος (κατηγορία πέμπτη), τότε τι να σου πω… Πάρ’ του το καινούριο PS να είσαι μέσα! (Kαι ακριβό και Βoring!)