Πώς θα καταλάβεις ότι σε απατάει η κοπέλα σου;

Μήπως τον τελευταίο καιρό νιώθεις ή πιστεύεις ότι η κοπέλα σου έχει αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά της, που όμως σε ανησυχεί και σε αγχώνει, αφού σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί ακόμη και να έχει βρει κάποιον άλλον και να σε απατάει;

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να σιγουρευτείς αν τρέχει όντως κάτι πονηρό και γι’ αυτό το λόγο εμείς εδώ θα σου πούμε μερικές ενδείξεις, που απλά θα σε κατευθύνουν λίγο, αφού όταν είμαστε σε μία σχέση πολλές φορές δεν βλέπουμε ξεκάθαρα  τι γίνεται.

Αρχικά λοιπόν αν σου κρύβει γεγονότα από την καθημερινή ζωή. Κάθε φορά σχεδόν που θες να μάθεις, από ενδιαφέρον πάντα πως πήγε η δουλειά της ή πως πέρασε την ημέρα της, εκείνη δεν σου λέει και πολλά πολλά.

Τρυφερότητα μηδέν, από την γυναίκα σου, αφού έχει κόψει τις πολλές αγκαλιές και τα φιλιά, τόσο όταν βρίσκεστε σπίτι και είστε μόνοι σας, αλλά και έξω στον δρόμο. Αυτό βέβαια δεν δείχνει απαραίτητα ότι σε απατά, μπορεί να έχει όμως ξενερώσει μαζί σου.

Το τρίτο σημάδι ότι ίσως ακολούθησε την παροιμία: υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, είναι πως εξαφανίζει το κινητό της! Αν λοιπόν τη μία στιγμή έχεις δει το κινητό της πάνω στο τραπέζι και την επόμενη στιγμή που πέρασε από δίπλα του, το πήρε σε χρόνο ντε ντε ή όταν απαντάει σε μήνυμα η οθόνη γέρνει λιγάκι προς το μέρος της για να μην δεις εσύ τι γράφει, ταρακουνήσου και παρατήρησε την καλύτερα!

Το σεξ επίσης ή η απουσία του, στην περίπτωση μας, θα πρέπει κανονικά να σε κάνει να προβληματιστείς. Μία υγιής και ολοκληρωμένη σχέση για να συνεχίζει καλά ναι μεν χρειάζεται το κομμάτι της καλής επικοινωνίας αλλά και το καλό και συχνό σεξ. Αν η γυναίκα σου όμως ξαφνικά όλο έχει πονοκέφαλο ή είναι κουρασμένη, είναι λίγο ύποπτο.

Επίσης μία ένδειξη ότι η κοπέλα σου έχει εραστή, είναι η ανανέωση της εμφάνισης της από μαλλιά μέχρι και τα ρούχα. Την βλέπεις ν’ αλλάζει στυλ, να αγοράζει συνεχώς νέα ρούχα και παπούτσια, να θέλει να περιποιηθεί περισσότερο τον εαυτό της, ακόμη και τώρα που μένουμε σπίτι,  ενώ πιο πριν κυκλοφορούσε πιο απλά ντυμένη.

Τέλος μπορείς να καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο πίστη αν πια δεν σε θαυμάζει, όπως παλιά, όλο σε πειράζει για συνήθειες σου αλλά με ειρωνικό τρόπο και σου τονίζει τα αρνητικά σου και τα πράγματα ίσως που αναβάλλεις να κάνεις. Κακό επίσης σημάδι είναι αν σου λέει ότι είστε συνέχεια μαζί και να αρχίσετε να βγαίνετε και λίγο χώρια ο ένας από τον άλλον.