Σάκης Τανιμανίδης – Ανακοίνωσε γιατί δεν θα παρουσιάσει το Survivor!

Πριν από λίγες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Ο Σάκης
Τανιμανίδης πανευτυχής περιμένει τον ερχομό των παιδιών τους. Ο ίδιος όπως δήλωσε
δεν θα παρουσιάσει φέτος το Survivor.

Ο λόγος; Μα φυσικά θέλει να είναι δίπλα στη γυναίκα του σε αυτή τη φάση της ζωής τους. Δείτε τι έγραψε:

«Το Survivor ήρθε πριν λίγα χρόνια σαν κομήτης να ταράξει όλη τη χώρα και φυσικά την ίδια μου τη ζωή. Στο Survivor είδα εμένα, κι από ότι μου λένε πολλοί, είδαν σε μένα το Survivor. Η παρουσίασή του έμοιαζε σαν κάτι απολύτως φυσικό, κάτι που βγαίνει από μέσα μου. Και όπως με όλα όσα κάνω στην ζωή μου το έκανα και αυτό με όλο μου το πάθος (ίσως καμιά φορά με υπερβολικό πάθος, τις φορές που έκλεινε η φωνή μου από τις περιγραφές των αγωνισμάτων).

Οι μήνες (τα χρόνια αν τα αθροίσουμε όλα μαζί) που πέρασα στον Αγ. Δομίνικο είναι αξέχαστα και οι φίλοι που έκανα αληθινοί. Για όλα αυτά νιώθω μόνο ευγνωμοσύνη.

Η ζωή μας όμως είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, μια πορεία από διαφορετικά στάδια. Και το δικό μου στάδιο αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα, αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τη γέννηση των 2 μας παιδιών. Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Survivor, όλους τους παίκτες, τον ΣΚΑΙ, ευχαριστώ τον Acun για την εμπιστοσύνη του, και φυσικά ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές για την αγάπη σας…σας αγαπώ έναν έναν πραγματικά!

READ MORE:  Super sexy Ηλιάνα Παπαγεωργίου: με αυτό το βίντεο αποχαιρέτισε το 2020!

Αντίο Survivor. 3…2…1……….».

Δωρεάν σεμινάρια από το Youth Empowered

Google | προβλήματα σε YouTube, Gmail και σε άλλες υπηρεσίες