Αλήθειες : Η στιγμή που πραγματικά συνειδητοποιείς ότι δεν νιώθεις τίποτα για τον σύντροφο σου! 

Είναι σκληρή καμιά φορά η αλήθεια…ακόμα και για τον ίδιο μας τον εαυτό όταν εθελοτυφλούμε σε μια κατάσταση που βιώνουμε.Αυτή η κατάσταση μπορεί να έχει σχέση με την οικογένεια μας, με την δουλειά μας, με τους φίλους μας, αλλά και με τον σύντροφο μας, για τον οποίο και θα μιλήσουμε βέβαια εδώ.

Έστω λοιπόν φίλη μου, βρίσκεσαι σε μια σχέση. Μπορεί αυτή να μετράει μόνο μερικούς μήνες, μπορεί όμως και πάνω από ένα χρόνο ή χρόνια. Σίγουρα βέβαια παίζει μεγάλο και σημαντικό ρόλο πόσο καλά ξέρεις τον “άνθρωπο” σου και πόσες και τι στιγμές έχετε μοιραστεί μαζί, σε τι φάση βρίσκεστε (γιατί άλλο ανύπαντροι, άλλο παντρεμένοι, άλλο χαλαρή σχέση, άλλο συγκατοίκηση).

Όμως θα σου αποκαλύψω ένα μικρό “γυναικείο” μυστικό, που αν είσαι κοντά στην ηλικια των 25, ίσως να μην το ξέρεις ακόμη. Αν πάλι είσαι μεγαλύτερη, λογικά το γνωρίζεις από την ίδια τη ζωή, αλλά έχουν και κάποιο ρόλο οι μέχρι τώρα ερωτικές σου εμπειρίες.

Για να μην σε κρατώ λοιπόν άλλο σε αγωνία, βάζοντας στη μία μεριά της ζυγαριάς της σχέσης σου, όλα τα παραπάνω που ανέφερα, εντός και εκτός της παρενθέσεως, και από την άλλη μεριά τα συναισθήματα που έχεις ή νομίζεις ότι έχεις για τον σύντροφο σου τη δεδομένη αυτή χρονική στιγμή… διαπιστώνεις ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα, ή και με εκείνον ή και με τους δύο σας.

Όταν βλέπεις ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα σου και ότι σκέφτεσαι όντως να χωρίσεις, αλλά δεν ξέρεις αν την επόμενη κιόλας στιγμή θα αλλάξεις γνώμη και πάλι οι σκέψεις σου πάνε από την αρχή, άκου να δεις τι θα κάνεις. 

Θα αποφεύγεις τους καυγάδες μαζί του, γιατί μόνο να σας χαλάνε την διάθεση θα καταφέρουν, θα περνάς ωραία μαζί του, χωρίς εντάσεις και γκρίνιες και παράπονα και όταν θα ξανακάνετε σεξ και νιώσεις μέσα σου άδεια, ή δεν το ευχαριστηθείς όπως παλιά, ή σκέφτεσαι άντε να τελειώνει, τότε ναι μπορείς να πεις με σιγουριά ότι αυτή η σχέση, έτσι όπως ήταν τουλάχιστον, τελείωσε για σένα.

Και για να κλείσω, το κερασάκι στην τούρτα θα είναι αυτή την συγκεκριμένη φορά στο κρεβάτι, στον σύντροφο σου να άρεσε πάρα πολύ, να τον βλέπεις μετά μέσα στην τρελή χαρά, να σου λέει ότι ήσουν τέλεια και συ να νιώθεις μια έντονη απορία, αλλά εννοείται να μην μπορείς να του πεις τίποτα.