Γυμναστική μόνο για άντρες – τι σημαίνει γυμναστική για έναν άντρα;;

 Ώρες στο γυμναστήριο,βάρη,τρέξιμο,πολεμικές τέχνες,ποδόσφαιρο, είναι μερικά από τα συνώνυμα για το τι σημαίνει γυμναστική για έναν άντρα.

  • ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ: Καταρχάς το έχετε στο dna σας. Είναι ένας τρόπος εκτόνωσης και χαλάρωσης. Θέλετε να νιώθετε ωραία με το σώμα σας και βέβαια, παραδεχτείτε το, σας αρέσει να τραβάτε μέχρι και το τελευταίο γυναικείο βλέμμα πάνω σας,εναντίον των γυναικών που υποστηρίζουν πως οι άντρες με κοιλίτσα είναι γοητευτικοί.
  • ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Η σωστή γυμναστική μόνο θετικά έχει να σου προσφέρει, γιατί αρχικά η καρδιά λειτουργεί καλύτερα, επιπλέον  ενισχύεται το ανοσοποιητικό σου σύστημα και  ζεις περισσότερο. Παράλληλα μειώνεται ο κίνδυνος για εμφάνιση καρκίνου του προστάτη και βοηθάει στο να μειώσεις το stress.
  • ΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ: Αν θες να ενδυναμώσεις του μυς δώσε έμφαση σε αθλήματα όπως η ποδηλασία και το μπάσκετ. Αν πάλι θες να χάσεις κιλά θα χρειαστεί να ιδρώσεις πολύ άρα προετοιμάσου για τρέξιμο και αν είσαι και του ποδοσφαίρου ακόμη καλύτερα, αφού θα συνδυάσεις το τρέξιμο με ένα χόμπι.Επίσης το κολύμπι είναι κάτι που γυμνάζει τα πάντα.Τέλος για να κτίσεις  γενικά ένα γραμμωμένο σώμα εστίασε σε  άρσεις με βάρη, ασκήσεις γοφών με μπάρα,περπάτημα με αλτήρες και TRX.