INNOVATHENS Business Accelerator | 9ος κύκλος

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έχοντας ήδη διοργανώσει τέσσερις θεματικούς κύκλους Επιχειρηματικού Επιταχυντή αφιερωμένους στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες (από τους συνολικά 8!), σε προ(σ)καλεί να συμμετάσχεις στον INNOVATHENS Business Accelerator – Creative Industries Vol. 5!

Είσαι μουσικός, designer ή αρχιτέκτονας; Ασχολείσαι με το cultural management; Δουλεύεις στη διαφήμιση ή έχεις πάθος για τα video games; Είσαι καλλιτέχνης και θέλεις να εξελίξεις ή/και να προωθήσεις τη δουλειά σου; Έχεις μια ιδέα που πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει το next big thing; Ε, τότε έχουμε αυτό που χρειάζεσαι!

Για 3 μήνες, καλλιτέχνες, start-ups, επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Creative & Cultural Industries (CCIs), εξελίσσουν τις ιδέες τους, σχεδιάζουν νέα projects, προϊόντα και υπηρεσίες, συνεργάζονται, αλληλεπιδρούν, ανταλλάσσουν απόψεις, καλές πρακτικές και know how. Το INNOVATHENS προσφέρει σε όσους/όσες επιλεγούν να συμμετάσχουν στο ταχύρρυθμο πρόγραμμα του Επιχειρηματικού Επιταχυντή σεμινάρια και workshops, εξατομικευμένο mentoring και coaching από gurus του είδους, επιτυχημένους επιχειρηματίες και αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς, πρόσβαση σε ευκαιρίες χρηματοδότησης αλλά και δυνατότητες networking με τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της αγοράς και της πόλης!

Μην αργείς!

**Δήλωσε συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 εδώ.

Μάθε περισσότερα: www.innovathens.gr

#INNOVATHENSba
#CreativeIndustries5