15 Πράγματα που δεν ήξερες για το How I Met Your Mother.

Παρόλο που πολλοί παρομοιάζουν το How I Met Your Mother με τα Φιλαράκια, η σειρά ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Αυτό το αποδεικνύουν οι 9 σεζόν, τα 208 επεισόδια και οι ήρωες που αγαπήσαμε και πολλές φορές ταυτιστήκαμε μαζί τους.

Πάμε να δούμε 15 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για το How I Met Your Mother.

  1. O Ted Mosby, ο πατέρας που διηγείται την ιστορία του πως γνώρισε τη μητέρα στα παιδιά του, είχε βγει ραντεβού ή είχε σχέση με 29 γυναίκες πριν τη μητέρα.

himym

  1. Ο Barney είναι ένας εκπαιδευμένος ταχυδακτυλουργός, το ίδιο και ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει, ο Neil Patrick Harris.

himym2

  1. O Jim Parsons, γνωστός για το ρόλο του στο The Big Bang Theory ως Sheldon, είχε περάσει οντισιόν για το ρόλο του Barney.

himym3

  1. To τραγούδι «Let’s go to the mall” της Robin Sparkles, είναι διαθέσιμο στο video game Just Dance 3.

  1. To website «lilyandmarshallselltheirstuff.com» που είχε δημιουργηθεί στη σειρά, υπήρξε στην πραγματικότητα. Αντικείμενα από τη σειρά πουλήθηκαν σε δημοπρασία μέσω του σάιτ, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

himym4

  1. Το ρολόι στο διαμέρισμα του Ted και του Marshall δείχνει πάντα 4:20, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν είναι π.μ. ή μ.μ.

himym5

  1. Σύμφωνα με το Google, o Bro Code ξεκίνησε να χρησιμοποιείται στην πραγματική ζωή μετά την έναρξη της σειράς.

himym6

  1. Ο Jason Segel δεν ήξερε ότι ο πατέρα του χαρακτήρα του είχε πεθάνει και το έμαθε όταν του το ανακοίνωσε η Alyson Hannigan στη διάρκεια του γυρίσματος. Χρειάστηκε μόνο μια λήψη για αυτή τη σκηνή….
  1. Όλες οι αντιδράσεις των παιδιών του Ted είχαν γυριστεί κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν και χρησιμοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της σειράς. Αυτό σημαίνει, πως οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν αυτούς τους ρόλους ήξεραν από την αρχή τη μητέρα και το τέλος της σειράς.

himym8

  1. Η Lily και ο Marshall, αν και ζευγάρι στη σειρά, σπάνια φιλιόντουσαν επειδή ο Jason Segel κάπνιζε πάρα πολύ! Η Alyson Hannigan δεν άντεχε τη γεύση και τη μυρωδιά των τσιγάρων και είχε ζητήσει να μην τον φιλάει στο γύρισμα.

himym9

  1. Σύζυγοι και σχέσεις τριών από τους πρωταγωνιστές της σειράς, συμμετείχαν στη σειρά. Ο σύζυγος της Alyson Hannigan’s έπαιξε το ρόλο του Sandy Rivers, ο σύζυγος της Cobie Smulders το ρόλο του Blauman και το ρόλο του Scooter ενσάρκωσε ο σύζυγος του Neil Patrick Harris.

himym10

  1. Ενώ όλοι έτρωγαν κινέζικο φαγητό στη σειρά, ο Barney ήταν πάντα ανίκανος να φάει με chopsticks. Τα κατάφερε μια φορά, στην 7η σεζόν στο εστιατόριο Hibachi Grill Restaurant.

himym11

  1. Όταν η Λίλυ κέρδισε το διαγωνισμό του Hot Dog, ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε την εγκυμοσύνη της στη σειρά.

himym12

  1. Η σειρά δεν γυρίστηκε μπροστά σε ζωντανό κοινό εξαιτίας της γρήγορης εναλλαγής των σκηνών. Αντ’ αυτού, οι παραγωγοί γύριζαν το επεισόδιο και στη συνέχεια το παρουσίαζαν στο κοινό και ηχογραφούσαν τις αντιδράσεις του.

himym13

  1. Παρόλο που πέρασαν πολλοί διάσημοι από τη σειρά, ο σχεδιαστής μόδας Tim Gunn ήταν αυτός που κατακλύστηκε από το καστ για αυτόγραφα.

himym14

———————–

Πηγή: goo.gl/StBK17